torik avcılığı

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında ahmet zirek tarafından paylaşıldı.

1. ahmet zirek

ahmet zirek Ahmet ZİREK

ben muğla sarı germede oturuyorum ve burdaki denizde plamut oldukca var ama tutamıyoruz sırtıya geçmiyor nasıl avlayabilirim ve nasıl olta kullanmam gerekiyor

2. mert88

mert88

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    5.5 kilo antenli mercan
    biz silikon ve rapala kullanırız ama silikona daha çok vuruyor. bir bedene 2 rapala veya 1 rapala 2 silikon gibi kombinasyonlar yaparsan balığın dikkatini daha çok çekebilirsin. en arkadakine yakalanır herzaman ama önemli olan dikkati çekmek;)

3. tr16hunter

tr16hunter H.Cahit ÇİÇEK

Favori Kamış:
    Yasal olan tüm takımlar.
    En İyi Avı:
    sazan 5.300gr
    Aramız hoş geldin Ahmet, bölgede balıkçılık yapan arkadaşlar sana bu konu ile ilgili
    gerekli yardımı yapacaklardır. Keyifli paylaşımlar...:)

4. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Arkadaşlar dikkat ettiğim kadarıyla, Akdeniz civarında palamut olarak tanımlanan balıkların tamamı bebe orkinoslar, ekseriyetlede yazılı orkinos, arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırken lütfen bu yeni arkadaşlara boy limitleri ve yasaklar hakkında da bilgiler verelim, yazılı orkinosda boy limiti 45cm hatırladığım kadarıyla günlük av limiti de 5 kg.Palamutla yazılı orkinosu ayırmak ilk bakışta zor görünsede kanındaki gümüşi beyaz kısımda iki tarafındada belirgin ancak çizgileri silik benekler bulunur, lütfen av yaparken bu özellikleri arayınız. Unutmayın ki limit altı her av birdahaki seneye gelecek 30 balığı eksiltiyor denizlerimizden. Şimdiden rastgele

5. themad2

themad2 Serdar

bilgiler yeterince aydınlatıcı umarım banada yardımcı olursunuz ne zamandır balıga gitmedim bu salı günü bi gidicem.istarvitte olsa sizinle paylaşıcam:D