Selam Arkadaslar ermenek, göktepe, sariveliler 'de cok akar su var ala balik olmasi lazim... birisi bi yer biliyormu aceba? saygilarimla
Kardeşim alabalık ve levrek avlakları genellikle sır gibi gizli tutulan bir konudur.bu konuda yardımcı olabilecek biri olacağını hiç sanmıyorum.Ama beklemek ve görmek gerek tabi
evet çok su olduğu doğru fakat pek çok sudaki balıklar bitmiş durumda. tutulan yerlerin olduğu doğrudur. benim memleketim olur kendileri.
Balıkların yok olduğu iç sularda ekolojik dengeyi bozan unsurlar tespit edilip gerekli önlemler alındıktan sonra o bölgelerde balıklandırma çalışmaları yapılmalı. Su Ürünleri Araştırma, Üretim ve Eğitim Enstitüleri ülkemizin bazı göl ve akarsularında balıklandırma ve rezervuar çalışmaları yapıyor. Tesislerde üretilen bir alabalık yavrusunun maliyeti 0,03 TL (3 kuruş) Yapılan çalışmalar inşallah bir sonuç verir. Balıklandırma çalışmalarını içeren bir veritabanı vardı, bulabilirsem paylaşırım.
Hüseyin bey Veri tabanını paylaşırken dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum.Balık aşılanan kaynaklar genelde paylaşılmaz ise iyi olur en azından alabalık aşılanan yerler Teşekkürler..
kardeş ermenek ve gezende barajını besleyen akarsuda gökala ve siraz var bu kıyağımı unutma haftaya inşş. bir iş için ermenekteyim güneyyurtun yanından dereyi bir ziyaret ederim ordan hiç boş dönmedim