Biz sustuk doğa ana konuştu,biz sustuk gökala konuştu Biz sustukça dereler çağladı,rüzgarlar mızrak gibi ağaçları yaladı Biz sustuk gökala dinledi, Bir Konuştuk Asırlık Çınar Gökala Dedi, İnledi İki yıldır Toroslarda Ruhum,sevgili dostum Nuh hocam ile birlikte zirvesine kondum,hep gökala umduk ,hep gökala bulduk,bazen sevincin adı benek benek al al serildi avcumuzda, Bazen zor sığdı Gökalalar dans etti kepçemizde,ne güzel anlardı,ne güzel zamanlardı,,,birdahaki seneye,allah ömür verir inşllah ,buluşuruz tekrar ,kavuşuruz o CAAANIM DEREYE... İZLEMEYE DEĞER http://vimeo.com/11435424
video çok güzel abi . su insanı dinlendirir derler ya izlerken dinlendim resmen teşekkürler paylaşım için avlarının daha güzel geçmesi dileğiyle ..
Çok güzel bir tatlı su avı Çok güzel bir tatlı su avı gerçekleştirmişsiniz. Tebrik ederim. Saldığınız ufaklıklarda umarım seneye kepçenize sığamayacak kadar büyümüş olarak döner.
Harika bir av olmuş. ekip olsun ekip man olsun çekimler sanki kendimi avın içerisinde hissetim kendimi hele o somonun kaya taktırmaları harika bir rapor olmuş ellerinize sağlık umarım o saldığınız ufaklıklar tekrara gelirler ve büyümüş kocaman kepceye sığmayan canavarlar olur. Tebrikler
Yapmak İstediğim şey de tam buydu aslında ,sizleri o canım doğanın içine çekebilmek ve bir anlıkta olsa kendinizi oradaymışsınız gibi hissettirmek ,,,,,günümüz şartlarında heran veya çok planlayarak doğa ananın kucağına gidemiyoruz,,,yaşm gün geçtikçe tüm telaşı ve karmaşası ile birazdah sarar ve kapatır oldu etrafımızı,,,,bende bazen arkadaşlarımın av videolarını izleyerek stresten ve kalabalıktan bir an olsun zihnimle kaçabiliyorum,,,umuyorum ki hayatımızdan bu güzel anlar eksik olmasın,umuyorum ki gidilen en güzel yerlere bir gün hepimiz gidip olta atalım Rastgelsin