Nette gezinirken Tover 98 diye bir sahte gördüm,şekil itibariyle Rover 98 çakması gibi duruyor. Fiyatıda % 50 indirimle 8,50 tl den satılıyor. Acaba hiç kullanan varmıdır,yüzüşü nasıldır merak ettim. Sakıncası olmazasa sitenin linkini ekliyorum belki sahteyi görseniz fikir verir. http://www.avdeposu.com.tr/?urun-8874-TOWER-98-TAKE-BUBBLE-PENCIL-HA-16R.html
Musa Bey, ben almıştım bunlardan. Tower 98 de, diğer modeli bubble pencil de var. Kurban bayramında da kullanma şansım olmuştu. Çakmalık konusunda haklısınız, çok benziyor. Aksiyon güzel. Bana sanki River2sea Rover 98 biraz daha güzel yatıyor gibi geldi, ama bu da wtd'ye makul şekilde cevap veriyor. Yalnız benim dikkatimi çeken nokta uzun atış sırasında ortaya çıktı. Rover 98 daha güzel ve muntazam uçuyor. Bu sahte yalpalamaya, takla atmaya müsait. Öyle olunca da bazen iğneleri ipe dolaşıyor havada, suya düşünce de açılmazsa tabii hemen çekip tekrar atmanız gerekiyor. Yani atış sistemleri River2sea'ler kadar başarılı gelmedi. Eğer dikkatli şekilde yumuşakça yakın mesafelere atacağınız bir avlakda kullanacaksanız genelde problem yaratmıyor, düzgün gidiyor.
Rover 98 aynısı , ben kullandım çok benzer iki sahtede,hem yapı olarark hem aksiyon olarak çok benziyorlar.Bence ikiside aynı fabrikada yapılıyordur Çin de.Ancak şunuda söylemek lazım sadece benzer yapılımış ,arada az da olsa bir kalite farkı var...Yüzüşü başarılı...
bir bu eksikti ...yakında wu-zuri,lapala,aiwa koltiga gibi sahteleri görürsek şaşırmayalım ..güzelmiş.aynısı gibi
Aykut arkadaşım açıklamaların için teşekkür ederim. Bana da sanki aynı fabrikada yapılıp üzerine farklı etiketler yapıştırılıyor gibi geldi. Dikkatimi çeken zaten fiyatı oldu,bu gibi ürünlerde satış stratejisini çok güzel kullanmışlar. Önce rakamı orjinaliyle aynı yazıp sonrasında yarıya düşürmek gibi, Ama şimdi birde huylandığım yer,Kadir bunlardan niye alıp kullanmadı,adam taa çinden mal bulup alırken bunları hiçmi görmedi. Evet Kadir şimdi top sende. Yinde mutlaka başka kullanıcılarıda olmuştur bakalım yorumlar nasıl olacak,eğer gerçekten güzelse aynısına 2 katı ödemeye gerek yok.
Abi ben alırken de fiyat aynıydı, 50% indirimle 8.50 tl oluyordu. 4 ay kadar oldu yani dediğin doğru sanırım. Bir de şöyle bir uyarı yapayım. Gösterdiğin renk kodu o fotoda göründüğü kadar parlak değil, alırken ona göre düşün. Bak hatta foto ekleyeyim. Sahteler Antalya'da olduğu için tek başına fotoğrafı yok elimde, kusura bakmayın. Verdiğin linkteki renk, sağdan ikinci sütun, üstten dördüncü sahte. Yani gördüğün gibi o kadar parlak değil, şeffaf bir sahte. Bir üstündeki rover 98 daha iyi parlama yapıyor. Yani bence gün doğduktan hemen sonra ya da batmadan hemen önce iyi olur bu. Karanlık ya da bulanık sular için pek parlak değil. Bildiğim kadarıyla Kadir abide bunun bir altındaki (fotoda altı mavimsi beyaz üstü yeşil görünen) bubble pencil var. O da aldı denedi yani. Bu sahte de aynı marka, aynı fiyat. Atımı bana aynı geldi bu ikisinin, yalnız bu alttakinin yüzüşü sanki daha güzel. Ama Kadir abi daha iyi yorum yapacaktır. Benim görüşüm şu yönde, asıl kullanacağım suüstüler river2sea popper ve rover98, bubble pen 80. Belki eklenenler de olur. Bu Take'ler ise hem yedek olarak kalacak, hem de renk çeşitliliği olarak yerine göre kullanılacak. Bence sen de bunun ucuz fiyatından dolayı alacaksan, asıl kullacağın suüstü sahtelerine alternatif olacak şekilde al. Ben bunları aldığıma pişman değilim. İkisi de yerine göre iş yapacaktır. Suüstüleri sık kullanacaksan alınmayacak bir ürün değil.
Aykut arkadaşım yorumların ve değerli bilgileri için çok teşekkür ederim. İnşallah benimde hedefimde senin şu sağdan 2. sıra gibi birşeyler alasım var. Geçen gün diğer bir sitede 2. el olarak satılmışlar göremedim kaçırdım içim yanıyor.
avdeposun dan su üstü sahteler alırken river98 in yeni renkli olanı alıyım dedim,stokda yokmuş,arkadaş bunu önermişti,aynı sahtenin river98 var gerek yok dedim ama aynı markanın bir değişik sahtesi mevcut,fiyatına göre gayet güzel, yüzüşü nasıl derseniz ahada ortada,bence gayet güzel bu firma taklit ürünler üretiyor,ünlü markaların taklitleri var bunlarda, nazar değmesin sabah suyuna buraya ineceğim bu kez http://www.youtube.com/watch?v=-d6k3xdHYyo
Tower felan derken baktım ki bayiye Rover 98 ve 128 gelmiş. Almışken büyük olsun ki büyük balık yakalayayım diye (Şaka şaka) 128 aldım. Satıcı arkadaşla geçmiş yıllarda olta atmışlığım olduğundan onun önerisi rover 128 oldu. Ama eve gelince baktım ki Gr 15 modelini almışım oysaki buradan okuduklarıma göre HA 16 daha iyi avcı oluyormuş. Şimdi bu konuyu okuyanlara sorarım; Acaba yarın gidip HA 16 rengi eğer varsa değiştireyimmi ne dersiniz. Birde acaba 128 yerine 98 mi alsaydım diye düşünüyorum.
Musa yazını görmüştüm.tam cevap yazacaktımki.. site güncellemeye girdi her gece saat 3de güncelleme yapıyor. aldığın renk almak istediğin renge göre bence daha iyi,almak istediğin ile hiç siftahım yok daha hatta varsa g12r al 15r de bulunması gereken bir sahte,her suya uyum sağlıyor.. 98 mi 128 mi..merada levrek açıkda ise,sahteni ulaştırmada sorun çekiyorsan 128 yok levro kıyıda ise meranın yapı itibari ile,98tercih et derim
Kadir bak şimdi olmadı. Bugün gidip sahteyi HA 16 GR ile değiştirdim, banghead neyse vardır bunda da bir hayır diyelimmi. Elim az daha düzelince birtanede ondan alırız ne yapalım. GR 12 bayilerde yok,GR 13 var Rover 98 modeli galiba gece iş yapıyormuş. Buralarda havalar soğuk olunca balıklarda hareketlenmedi şimdilik beklemedeyim.