Herkese merhaba. TRABUCCO AIRBLADE PRO 3000 makinem yeni elime geçti. oldukça hafif bir makine. Bu makine ile deneyimi olan arkadaş varmı? Tecrübelerini paylaşırsa sevinirim. teşekkürler....
merhaba bende yakın zamanda aynı ebatta makineye sahip oldum. sanırım 150 tl idi. ip misina kullanıyorum sarımı ve makineden boşlaması gayet iyi. inanılmaz hafif. ama kolunda küçük bir boşluk var.
Makinenin hafifliği ilk anda insanda bir güvensizlik yaratıyor gibi Ben de Trabucco super soft 0.25mm misina taktım. Spin için uygun olur umarım. Ben diğer spin makinalarıma da bu misinadan farklı ebatlarda taktım. ancak henüz sahtede test etme imkanım olmadı maalesef. Siz makina ile ne tür balıklar aldınız?
zaten alma sebebim hafifliği ve sağlamlığıydı ben kendo 0.14 ip misina kullanıyorum, bu makine ile alabalık avlayacağım ama şuanda balık hiç rağbet etmiyor kaşıklara yani halen siftah yapmış değilim. kışın ise levrekte kullanacağım.
Bir ara bende ip misina kullanmıştım ama çok sorun yaşadım. Sürekli düğüm oldu. Sizin bu konuda bir tavsiyeniz var mı? Sanırım bu makine ile bu tarz sorunlar yaşamadınız.
kusura bakmayın geç yazıyorum. ip misina konusunda sorun yaşamış değilim. kullanımınızdan kaynaklanıyordur muhtemelen. sürekli gerdirerek sıkı dolayın, asla gevşek dolamayın. sonraki doladığınız ip öncekinin altına girerse kesinlikle sorun yaratır. ip misina 2 kat hatta 5 kat daha fazla dikkat gerektirir.
konu epeydir eski ama olurda almaya heveslenip netten araştıran olursa diye yazıyorum.kesinlikle almayın arkadaşlar.uzay metaliymiş fln hikaye 3 aydır kullanıyorum.misine yüzük halkasında yarık oluştu ip misina kullanmama rağmen,teli eğildi gitti.ses çıkarmaya başladı içini açıp bakım yapim desen vidası yok içi açılmıyor.ben görüntüsüne kanıp almıştım.pişmanım uzak durun.