Trabucco T-Force Super iso special salt water Misinalar orjinali olduğu takdirde oldukçe kaliteli ve sağlam misinalardır..Özellikle ince misina kullanmanın gerektiği yerde paraya kıyıp kullanmak oldukça güzel sonuç alınmasını sağlar Ancak Bu misinaların sahteleride piyasada satılmaktadır.Alırken buna dikkat edilmelidir.Sahtelerin fiyatları yarıyarıya ucuzdur
Orjinalinin makaraya sarımı muntazamdır.Esnek ve düğüm attıp sıktığınızda düğüm neredeyse farkedilmez.Sahtelerinde makaranın üzerindeki yapıştırmanın baştan savma olması en önemli faktör.. Bunun yanında küçük bir hatırlama yapmak isterim .Bu misinalar yazıldığı çaptan daha incedir.örneğin 016 lık olan 015 dir.Bu çap büyüdükçe biraz daha artmakta.Alırken bunu göz önünde bulundurmakta fayda var
Teşekkür ederim değerli bilgiler için.Bugün almıştım bedeb ve köstek için 020 Makina için 025 isabetli bir karar verdiğimi düşünüyorum.Zira şu anda 4.takımı bağlıyorum misina gerçekten çok güzel.Demekki orjinalini almışım.Dediğin gibi yapıştırmada son derec muntazam yapılmış.Tekrar teşekkürler.
Bende uzun zamandır ince ve kaliteli köstek-beden misinası arıyorum fiyatları ve satıldığı yerler hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum
Yücel (isminle hitap ediyorum umarım kızmazsın) Bugün Atos,Portos.Aramis üçlüsünden Portos Ufuk la beraber ben Aramis Soydaş pazarına gittik ufak tefek eksiklerimizi tamamlamaya.Bir iki çeşit misina gösterdiler şu çok iyi bu çok iyi diye.Birde bundan bahsettiler.İsmini daha önce duyduğumda güzel bir misina olabileceğini tahmin ettim ve 150 MT 10 YTL para ile aldık.İnternetten sanırım satışı yok.İstanbulda çok büyük bir ihtimalle İstoç ta bulubilirsin ve eminin daha ucuz fiyata.Oldu bulamazsan ben sana denemen amaçlı 150 MT yollarım.
istoç ta bulunan öztürk av bayinde bulabılırsın(kısık balıkçılık karşısı) hatta en iyi fiyatlar da orada
Biz de oradan alışveriş yapıyoruz, ayrıca remixon ithalatçısı peşin ödeyince iyi fiyata bırakıyor, iyi de bir adam muhabbeti de güzel daha ne diyim
Selam, Bir tavsiye, eyer beden ve köstek yapacaksanız, ''Trabucco competition pro - super strong'' kullanın, bu seri beden ve köstek için yapılmıştır ve aynı zamanda da görünmez dir ( florocarbon değildir), 50 m lik bobinlerde satılıyor, istoç ta özkurt av malzemeleri firmasında, bu seri kendi standında asılı değil, hemen arkasındaki camekanlı tezgahta bulunuyor ( eh artık ne kerteriz oldu ama ). Örneğin 0,22 mm liği 6,950 çekerli....şimdiye kadar beni üzmedi, umarım memnun kalırsınız...Rasgelsin Not: Firma ile herhangi bir alakam olmadığını belirtmek isterim, sadece müşterileriyim...