arkadaslar malum bugun noeldi burda. hediyeler arasinda bu misina da cikti. trabucco T force XPS yaziyor. 0,20 misina cekeri 5,30 kg. balik mukavemeti 11 kg diyor. hic bu misinayi kullanan var mi ? at cek makinesine mi sarilmali yoksa beklemeli avlarda mi kullanayim. tipik testimizi yaptim eldivenlerle asilma germe vs, gayet basarili duruyor. rengi ise siyah gibi.. simdiden tesekkurler...
Bu Trabuccoların bazı serilerini bende beğenerek kullanırım. Gerçekten amacına uygun seçilip kullanıldığında, ideal sonuçlar veriyor. Tabii bahsettiğiniz seriyi bilmiyorum. Sanıırım bu seri olsa gerek. http://www.ozkurtav.com/asp/product/1484/0-30-MM-TRABUCCO-T-FORCE-XPS-MATCH-SINKING-150-MT Hızlı batması derken, sanırım beklemeliye daha yatkın gibi. Kısmetiniz bol olsun.
Bende almayı düşünüyorum.(0.25mm) at çekte kullanacam düğüm mukavemeti nasıl acaba,makinada gam yaparmı? kullanan arkadaşlar varsa bilgileriniz çok yararlı olacak http://www.avmarketi.com/asp/product/13733/0-25-MM-TRABUCCO-T-FORCE-TOURNAMENT-TOUGH-150-MT bunu düşünüyorum
bi hata edip her kalınlıkta almıştım zamanında.. kullanımı hakkında övgüyle bahsedilen bu misinamsı şeyi bütün makinelerimden daha ilk günün sonunda boşalttım misinanın bakır telden daha güçlü bir hafızası var nası bükülürse o şekilde kalıyor olur olmadık yerde patlayabiliyor çok çabuk tiftik yapıyor sahteyi kaşığı artık ne kullanıyorsanız çekerken dahi ip size helezonik şekilde geliyor kullandığım en berbat misina olduğunu söyleyebilirim avucuma topladığımda bu şekli alıyor aynı bakır tel gibi ve bu formu asla kaybetmiyor düğüm mukavemeti sıfır yaklaşık 20 yıldır tatlı su avcılığı yapıyorum her türde her çeşit misina kullandım inanın bana tavsiye etmeyceğim tek misinadır yok hayır ben verim alıyorum diyorsanız orasını siz bilirsiniz yinede
Serhat kardeşim, ilgili markanın misinalarını, uzun süredir beğeni ve güvenle kullanırım. Bilebildiğim kadarıyla, tam 50 alternatif ürün seçeneği olan, konusunda gerçekten ciddi bir marka. Kullandığım çeşitlerinden olan '' Special Casting '' serisi de, sert ama esnek misinadır. Asansör veya sarkıtma dediğimiz türden avlar için oldukça dayanıklı ve kullanışlıdır. '' Super Soft ve Super Elite Tournamet '' olanlarını da, uzak atışlarda beklemeli olarak, '' Competition Pro '' serilerini de, beden ve kösteklerde kullanırım. Herhangi bir sıkıntı ve olumsuzluk yaşamadım. Nereden aldığınızı bilmem ama, birde şunu belirtmekte yarar görürüm. Piyasada, en çok taklidi olan ürünlerdendir.
aynı markadan şu misina ilk gün test edildi ve eve geldiğimde çıkardım..çok çabuk kopuyor..gam olayı azdı.. http://www.avmarketi.com/asp/product/13733/0-25-MM-TRABUCCO-T-FORCE-TOURNAMENT-TOUGH-150-MT şu misinayıda almıştım vaktinde aynı gün..bunu toplu şamandıralı avlarda kullandım..biraz sert bir misina..daha hiç kopma olayı yaşatmadı bana.. bir keresinde ağa takmıştım sahteyi... TRABUCCO T-FORCE SUPER ISO 150 MT ana beden+ içi bilyeli şamandıra top...+ 1 buçuk mt beden 25lik süper maxim..sahte ucunda en gözde benekli yozurim vardı o gün.. asıldım adıldım asıldım..koptu ne koptu hadi tahmin edin şamandıra koptu:laughing: şamandıra nın arkası geçme çakma tıpalı imiş.. ordan çıkmış..öyle kolay kolay çıkabilecek malzeme deyil..o gün benim için birkez daha güven tazelemiş oldu.. http://www.avmarketi.com/asp/product/12487/0-35-MM-TRABUCCO-T-FORCE-SUPER-ISO-150-MT ben yinede her daim süper maximciyim..hem biraz daha yumuşak..hem suya daha uyumlu renk olarak..
Tevfik abi burada herkesin güvenle alışveriş yaptığı bir siteden aldım ve durum aynen yukarıda anlattığım gibi oldu ilk av gününün sonunda aşağı yukarı 100 atış felan yapmışımdır misinanın büyük bir kısmı boydan boya tiftik yaptı kamışım cormoran ve porselenleri ışıl ışıl yani kamışla ilgili herangi bir sıkıntıdan olduğunu düşünmüyorum makinemde keza öyle daha önceleride ve hatta şu sıralar dahi hiç sıkıntı yaşamadan kullandığım bir makine zaten avlağa gitmeden içime kurt düşmüştü zira yüzlerce çeşit misinaya yüzbinlerce kez düğüm atmış biri olarak 0.30 kalınlıkta bir misinanın çıt diye kopmasına çok nadir şahit olmuşluğum vardır bu misinada bu sıkıntıyıda yaşadım yukarıda resmini çektiğim 0.35 olan makineye dahi sarılmıyor çok ciddiyim bakır tel gibi umram siz istediğiniz verimi alıyorsunuzdur Tevfik abim ama ben kesinlikle memnun kalmadım saygılar selamlar
super maxim gerçekten iyi bir misina çalıyı çırpıyı söküp getiriyor ben henüz kullanmadım ama beraber av yaptığım bi arkadaşım sadece bu misinayı kullanıyor gördüğüm kadarıyla daha hiç şikayeti olmadı
3 yıl kadar önce bir siteden trabucco misina almıştım. 1 ay kullanıp atmak zorunda kaldım. Daha sonra Tevfik abinin tavsiyesiyle özkurtav isimli siteden aldım. 2 yıldır kullanırım bana mısın demedi. Çok memnunum. Piyasada çok sahtesi var dikkat edilmeli. Şu yaşıma kadar kullandığım en iyi misina diyebilirim.
Memnun olduğunuza ve beni mahcup etmediğine sevindim. :thumb: Bahsi geçen site, bu ürünün distiribütörü olduğu için verilmiştir. Başka siteler neyi satar bilemem.
trabucco t force super ıso bende kullanmaktayım gayet saglamdır bır ara makınelere baglıyordum gam yaptıgını gormedım yemlı dıslı bedenlerını ve palamut dıslı bedenlerı super ıso ıle yapmaktayım
Bende T force tournament tough serisinin 30 luğunu kullanıyorum.Sörf kamış 125 gr (nadiren 150gr) kurşunla okadar abanmama rağmen daha kopartamadım.Kopması için atarken çok ters bir hareket yapmanız lazım yoksa kopmuyor.Seneye 28 liğini bağlamayı düşünüyorum, çok sert ve çok dayanıklı misina, sörfte tavsiye ederim.
Bu misinayı almayı düşünenler için elimde bulunan trabucco t-force super iso misina hakkında bende bilgi vermek isterim. Öncelikle yaptığım testlerde 0.35mm olan misinası 0.37mm olarak çıktığını gördüm ve elimde bulunan aynı model 0.40mm misinası ise 0.43mm olarak çıktığını gördüm. Çeker testinde ise 0.35mm (gerçekte 0.37mm) 15kg çekerli misinası 8.3kg da düğümden kopuyor (düğümsüz olarak test yapmadım çünkü düğümsüz olarak misinayı denize atmıyorum) 3 kere farklı düğümlerle test yaptım ve en yüksek değeri yazdım. Ben üzerinde yazan değerlerin sahte olduğu misina markalarından hemen soğuyorum. Bir daha asla para verip bu markayı almam.