trabzon of sahilinde ne avlayabilirim?

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında cakir61 tarafından paylaşıldı.

1. cakir61

cakir61 Davut Cakir

En İyi Avı:
    48 cm derealası (kırmızı pullu) - 60 cm Turna 2 kg
    herkeze selam suan ankaradayım öğrencilik nedeni ile. trabzonluyum, genelde tatlısu avı yapıyorum, ankarada turna ve tatlısu levreği trabzonda ise alabalık avlıyorum ancak yeni tebliğe göre bizim yaylanın deresinde alabalık avı tamamen yasaklanmış koca bi yaz av yapmadan durmak mümkünmü, bu nedenle trabzonda özellikle of'ta sahilde yapabileceğim avlar neler acaba ve nasıl yapabilirim bilgi verirseniz çok sevinirim daha önce sahilde avlanmadım hiç. derenin döküldüğü bölgelerde var acaba ne tür balıklar olur? herkeze şimdiden cok tesekkurler... yardımlarınızı bekliyorum...
    (suan ankaradayım sınavlar bitmek üzere bi haftaya kadar giderim inşallah, ona göre hazırlık yapayım diyorum)

2. karayel

karayel Yakup ERDEM

Favori Kamış:
    şeytan otası
    En İyi Avı:
    kaya balığı (1.5 gram) :)
    T lerin ucundan Gece eşkina (arada daha güzel balıklar da gelir) ve çapariyle istavrit avı yapabilirsin.
    Çamburnu'nda Fakülteden Of'a kadar ve Of'tan İyidereye kadar her yer dökmelik, dolgu ve T dolu. Her yer balık avlamaya uygun.

3. Ronder

Ronder

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    3 kg civarında
    İstarvit izmarit kefal eşkina barbun cinakop sargan dere agızların da levrek ve kötek yakalama sansın var bu saydığım balıklar yaz boyunca zamanı geldikce yapar iyi avlar

4. dark28

dark28 hakan

bunların zamanlarını yazarmısınız lütfen . pek bi bilgim yok. ve T lerde hangi balığa ne yem takmalıyız. teşekkürler.

5. oflu

oflu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    çinekop,sarıkanat,lüfer,palamut
    Of'ta şuan istavrit bol kefal var nadirde olsa levrek , gece tavuk göğsü ve kurtla izmarit , şanslıysan eşkina. Rast gele.

6. dark28

dark28 hakan

Kefale ve levrek e saat kaç gibi gitmelyim.nasıl bi takım hazırlamam lazım ona ?