herkeze selam suan ankaradayım öğrencilik nedeni ile. trabzonluyum, genelde tatlısu avı yapıyorum, ankarada turna ve tatlısu levreği trabzonda ise alabalık avlıyorum ancak yeni tebliğe göre bizim yaylanın deresinde alabalık avı tamamen yasaklanmış koca bi yaz av yapmadan durmak mümkünmü, bu nedenle trabzonda özellikle of'ta sahilde yapabileceğim avlar neler acaba ve nasıl yapabilirim bilgi verirseniz çok sevinirim daha önce sahilde avlanmadım hiç. derenin döküldüğü bölgelerde var acaba ne tür balıklar olur? herkeze şimdiden cok tesekkurler... yardımlarınızı bekliyorum... (suan ankaradayım sınavlar bitmek üzere bi haftaya kadar giderim inşallah, ona göre hazırlık yapayım diyorum)
T lerin ucundan Gece eşkina (arada daha güzel balıklar da gelir) ve çapariyle istavrit avı yapabilirsin. Çamburnu'nda Fakülteden Of'a kadar ve Of'tan İyidereye kadar her yer dökmelik, dolgu ve T dolu. Her yer balık avlamaya uygun.
İstarvit izmarit kefal eşkina barbun cinakop sargan dere agızların da levrek ve kötek yakalama sansın var bu saydığım balıklar yaz boyunca zamanı geldikce yapar iyi avlar
bunların zamanlarını yazarmısınız lütfen . pek bi bilgim yok. ve T lerde hangi balığa ne yem takmalıyız. teşekkürler.
Of'ta şuan istavrit bol kefal var nadirde olsa levrek , gece tavuk göğsü ve kurtla izmarit , şanslıysan eşkina. Rast gele.