HERKESE SELAMLAR.. ben trabzonu ve bu siteyi yeni keşfediyorum aslen trabzonluyum ama trabzonda yeni ikamet etmeye başladım, balık avına ve denize aşırı meraklıyım ufak çapta deneyimlerim oldu ama tek başına ve bilinçsiz olunca olmuyor bu işi daha bilinçli yapmak ve daha çok zevk almayı çok istiyorum bana bu konuda yardımcı olabilecek trabzon merkezden arkadaşlar bana ulaşabilirlerse minnettar olurum... yardımlarınızı bekliyorum,şimdiden teşekkürler..
Aleyküm Selam. Aramıza hoş geldin Emre kardeş. Şuan Çorum'da ikamet ediyorum ama 1-1.5 ay içinde bende Trabzonda ikamet etmeye başlayacağım. Sen avlakları öğren gelince ben sana eşlik ederim.
herkese hoşbulduk diyorum bu sitenin samimiyeti beni şaşırttı açıkçası, ilginize teşekkür ederim.. darthvader61 nasıl yardımcı olabilirim demişsin mesela başlangıç olarak balık avına çıktığında benide çağırabilirsin gözlem yapmak bi başlangıç olabilir benim için..
Emre öğretmen olduğum için genelde haftasonları gidiyorum balığa. Haftasonlarımı Araklı da eşimin ailesiyle geçiriyorum. Cumartesi erken gidersek levreğe at-çek yaparım. Pazar sabahları saat 5 gibi yine levreğe giderim. Akşamda duruma göre arkadaşlarla istavrite. Senin hedef balığın nedir? Ne zamanlar uygundur sana? Nerede ikamet ediyorsun?
ben fatihteyim, sağlıkçı olduğumdan vardiyalı çalışıyorum belli bi çalışma düzenim yok ama haftanın 3 günü boş oluyorum bunlar belli günler değil hedef balık diye bişey belirlemedim ama şimdiye kadar istavritten başka balık tutmadım.. özelden konuşalım istersen?
ben de hernekadar acemi olsam da bi ekip şeklinde hareket etmekte fayda var derim hem güzel dostluklar gelişir hem de acemiler ustalardan bişeyler kapar fena olmaz yani
Arakdaşlar bu Trabzon 'a geldiğimizde kiralık ev falan bulmak sorun olur mu ? ben Trabzon'a memur olarak atandım Tapu ve kadastro müdürlüğüne. Sanırım valilikteymiş.. O bölgede kiralık ev sorun olur mu ? Bide kiralar ne kadardır
Hayırlı olsun. 500-600 tl civarı kiralar. Aradığınız özelliklere göre değişir. Hemen orada bulamasanızda yakın bölgelerde bulmanız mümkün.
Merhaba Mehmet ben de 16-23 Temmuz arası Sürmene'de olacağım.O bölge için bir bilgin var mı? Sabah erken saatlerde levreğe at çek yapacak yerler var mı acaba?
ev bulması çok zor olmaz kira konusunda nasıl bir ev aradığına bağlı sobalıysa 350 den kaloriferli arıyosan 450-500 den başlar kiralar
Merhaba; Tam yerindesin 1)Sürmene Deresi 2)Araklı Küçük Dere 3)Çamburnu-Of arasındaki dere Buraları dene derim Aksilik olmazsa o tarihler arasında pazar sabahı bende eşlik ederim sana
Ne güzel yaw öyle güzel paylaşımda bulunuyorsunuz ki, insanın "hiç işim güç yok ama ne olursa olsun bende geliyorum, nasıl olsa orada iş güç bulunur" demek geliyor içimden. Avlarınız bol muhabbetli keyifli ve balık ile dolu olsun.