03.02.11 tarihinde bu forumdan tanışıp beraber av yaptığımız sevgili mehmet (darthvater61) kardeşimle levrek avına gitmeye karar verdik.akşam saat 7.30 sularında av meramıza ulaştık.deniz gayet güzeldi.ikimizde birbirimize tam havası diye söylendik.yaklaşık 1 saat değişik sahtelerle at çek yaptık fakat çok yosun olması sebebi ile farklı meralar denemeye karar verdik.ilk attığımız meranın yaklaşık 500 metre gerisinde tekrar atçek yapmaya başladık ve daha yarım saat geçmeden ilk levreği almayı başardık.(2.5 kg)daha balığı sahteden yeni çıkardım suya attım ikincinin yapışması çok geç olmadı (1.75 kg) daha sonra 1 saat içinde iki adet balığı maalesef karaya alamadık.akabinde 3 tane daha hatra geçebilecek levreği kıyıya almayı başardık.yosunların bol olmasından dolayı ilk denemelerde ümitsizliğe kapılmıştık fakat karadeniz yine yaptı bize kıyağını herkese selamlar kamış : cormoran bull fighter 2.70 makine : okuma travertine 40 mısına : sufix tritanium 0,30 balıklarını alan sahteler : strıke pro jl092f -strıke pro jl063f
Fatih raporun ve avlarınız için ekibi kutlarım afiyet olsun.sahteleri ve balıklarıda resimlesen çok daha güzel olcakmış.
Durun yüklenmeyin hemen Fatih kardeşimle ilk tanışmamız ve ilk avımızdı. Tanıdığıma memnum oldum şahsen. Fotoğrafları yükleyemediği için ben ekliyorum. Balıklar Strikepro EG 063 005 ve JL 092 061 kodlu sahtelerler ile alınmıştır.
Mehmet ve fatih kardeşim tebrikler güzel bir av çıkarmişsınız avlarınız daim ve bereketli olsun merak ettiğim şamdıra veya kurşun kullandınızmı rastgelsin afiyet olsun.
mehmet haksızlık etme kendine sen avlak bölgesini değişelim demeseydin balıkların hiçbiri olmayacaktı