Trabzonda levrek için sahte yem...

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında Faroz.limani tarafından paylaşıldı.

1. Faroz.limani

Faroz.limani fatih

Favori Kamış:
    Lineaeffe sprit surf 3.90
    Favori Makine:
    Okuma Avenger av-65
    En İyi Avı:
    I don't know
  2. Kırıkolta

Kırıkolta Murat

Favori Kamış:
    Okuma Salina
    Favori Makine:
    Shimano exage 3000
    En İyi Avı:
    Turna 52cm
    merhaba fatih levrek alınabilir tabi alınmaz diyemeyiz ama daha iyi avcı olan sahteler mevcut tabi
    http://www.avmarketi.com/asp/product/9685/RIVER2SEA-ROVER-98-SUNI-BALIK link deki gibi sahteler su üstü için etkilidir. önce su üstünü tararsın daha sonra http://www.avmarketi.com/asp/product/11345/Maria-FakeBaits-Floating-110-mm-Suni-Balik (BPH) gagalı su altına dalacak sahteleri denersin.Bir husus daha civarın o bölgedeki yavru balıkların benzerlerini alırsa daha da başarıya ulaşırsın çünkü levreğin abartılı renkdeki sahtelere bakmadığını şahit oldum.

3. modena

modena

merhabalar...öncelikle trabzona kucak dolusu sevgiler...gelelim konuya...muratın verdiği linklerde ikinci olan maria fakebaits...bence bu iş yapar...buna da bir bak...maria nın sahteleri hem çok avcı...hemde yüzme kabiliyetleri çok iyi...

4. Faroz.limani

Faroz.limani fatih

Favori Kamış:
    Lineaeffe sprit surf 3.90
    Favori Makine:
    Okuma Avenger av-65
    En İyi Avı:
    I don't know
    hmm.. evet bunları gördüm.. benm gnderdiğm fiyat çok makuldu :D ama bunlar 24tl ben onu bi koparsam denizde herhalde peşinden atlarım suya bulana kadarda çıkmam :D ondan şüpheliyim ya :( birde 6 tl kargo parası pfff.. 14tl liği alırımda kargoyla 20 e gelio ozmanda 24 lüğü alırım daha iyi ama ozmnda 30a gelio :D ne işe kaldım ya

Son düzenleme: 2 Temmuz 2010