Trabzonda Yıldızlı Beldesinde Kayıkla palamut avına cıktım.Öğlede gittim çok yanlış yapmışım . Herkes sabahın erken saatlerinde panavaraya gidip dünya TİRSİ tutmuşlar.Bense 2 saat uğraşında 3 palamut-2 tirsi-2çinakop-ve yarım kilo istavrit aldım..Çok kötü bir rapor ama yarın sabahdan tekrar gidiyorum bu sefer kıracağım tirsiyi çokda qüzel yeniyor ya.. saygılar..
Fatih kardeşim tebrikler güzel av yapmışsın ama sen sen ol yarın balığı beş kilodan fazla tutma biz amatör balıkçılara limit beş kiloda dolmaktadır lütfen bunu unutma
Sağolun arkadaşlar.Ya balığa çıkmadım çünki çıkmadan önce gelenlerden rapor aldım ne aldınız varmı balık diye? ama kimse adam akıllı tutamamış.Bende çıkmadım o yüzden.Hafta sonunu bekliyorum palamut niyetine hayırlısıyla.
5kilo limiti kayık başınamı yoksa kişi başınamı ? Bide benim oltama palamut sürüsü takılsa bire kiloluk olsa nolcak peki
Kişi başı gunluk av limiti 5 kg Amatör balıkçılar için istersen sitede 2/2 tebliğ var bir oku konuyla daha guzel bilgilere ulaşabılırsın önce bunlara bir göz atmanı tavsiyeederim. sevgiler
babam pro. ben amatörüm. neyse bence çok saçma ya çnkü denizde balıkcı tutabildiği kadar balık tutuyor. bu heryerde böle