Trabzondan herkese selamlar..!

Konu, 'Tanışalım' kısmında Black3y3ss tarafından paylaşıldı.

1. Black3y3ss

Black3y3ss Murat Büyükkaragöz

Arkadaşlarım abilerim merhabalar normalde konyalıyım ama şu anda babam trabzonda yaşadığı için bende onunlayım burada hiç eşim dostum yok haliyle balığa çıkacak birisini de bulamıyorum bu arada belirteyim çok amatörüm ama öğrenmeye açığım :)) trabzonda olan abilerim kardeşlerim yazarsa çok memnun olurum hepinize rastgele :)reeling mrsparkle

2. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Hoşgeldin Murat. Trabzon'un neresindesin? Biraz kendinden ve yaptığın avlardan bahsedersen iyi olur, arkadaşlar tanırlar seni. Sen de bizleri tanırsın zamanla.

3. Black3y3ss

Sagol hocam trabzon karsiyakadayim.haftaici babama yardimla ugrasiyorum haftasonu balikla.bi kac haftadir burada istavrit felan denedim capariyle ama olmadi.dun bir duyum aldim ve yomraya somona gittim meps ile denedim normal solucanla denedim vee saatler sonra aksam 7 gibi bi somon almayi basardik bitane de amca vardi yanimda sagolsun yardim etti insallah daha iyi avlarimiz olur :)) bu arada unuttum 23 yasinda makina lise makina mezunuyum insallah zamanla daha iyi tanisiriz

4. Elvis

Elvis Suat

Sevgili Murat,
    Biraz daha yazım kurallarına dikkat etmeni rica eder,bereketli avlar dilerim...

5. Black3y3ss

Haklisin Suat abi , tesekkur ederim.