bütün balık dostalarına selamlarımı sunarım.ben trabzonda yaşıyorum adım fatih.siteyi inceledikten sonra üye olmaya karar verdim.böyle bir siteyi hayata geçirenlere teşekkürlerimi sunuyorum.umarım balıkçı dostlarla tanışma fırsatı bulup nice avlar yapmak kısmet olur.herkese rats gele
tşk ederim orhan abicim sizin gibi değerli üstadlarla bir arada olmak büyük şans benim için,sizden öğreneceğimiz çok şeyler var.
Ne guzel, Trabzon'dan bir kardesimiz daha gelmis... ustelik onun adi da Fatih ... Fatih (Farozlimani)'nin buyumus hali degilse eger ... hosgeldin Fatih kardes... Keyifli paylasimlar dilerim...
tşk ederim abicim hoşbulduk.sanırım trabzona daha önceden gelmişliğin var farozlimanını bildiğine göre
Evet Fatih, hanimkoylu olarak yari-Trabzonlu sayilirim . Faroz limaninda olta sallamisligim da var. Farozlimani rumuzlu forum uyesi Fatih kardesimiz ile karsilasirsan benden selam soylersin. Hatta belki beraber av yaparsiniz.
Hoşgeldin hemşerim, Faroz limaninin güneyine bir olta salla iskenderun limanından selamını alırım birde o muhteşem liman kahvesinden bir çay ısmarlarsın, yakında ordayım....
bunun yarılığı kalmamış be abi sen farozda olta sallamışsan tam trabzonlu olmuşsun fatih arkadaşımla henüz tanışma fırsatı bulmadım inşallah en kısa zamanda tanışır dediğin gibi iyi avlar çıkartırız.