Trabzona gezmeye geldim, olta atmak istiyorum. Hangi yemle hangi baliga nereden atacağımı hiç bilmiyorum. Trabzonlu arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
trabzon merkezdeysen moloz sahilinde boru kurdu ile barbun , çapari ile sabah ve akşam kararmadan istavrit alabilirsin.dere ağizlarındada rapala ile levrek alma şansın var.
Erkan bey hoş geldiniz. Trabzon da kıyıdan avlayabileceğiniz balıklar;eşkina(mavruşkil),minakop(kötek),barbun,levrek,kefal'dir. Açık sularda ise şu an palamut fena değil.Ayrıca çinekop'da başlamış vurmaya. Eşkina'yı mendireklerin kayalık bölgelerinde stoperli şamandıralı sistem veya klasik dip takımı ile avlayabilirsiniz. Yem olarak boru kurdu,yengeç ve karides kullanabilirsiniz. Minakop ve Barbun balığını yine mendireklerde veya dere ağızlarında uzun atışlar sonucu kumluk veya kırma kayalık bölgelerde üst'de bahsettiğim yemlerle avlayabilirsiniz. Levrek ise dere ağızlarında at çek yöntemi ile sair sahteleri deneyerek veya yemli takımlarla da av vermektedir. Şimdiden bereketli avlar dilerim.