trakonya çarpması:S

Konu, 'Av Hikayeleri' kısmında gencbarmen1 tarafından paylaşıldı.

1. gencbarmen1

gencbarmen1 burak

En İyi Avı:
    levrek 1.3 kilo
    öncelikle merhaba,
    bu sene öss ye girdiğimden dolayı çalışmayı düşünmediğimden öss günü direk araba ile şarköye geldim ve tatil sezonumu her zamankinden erken açtım. buraya geldiğimde farkettimki yazlıktan arkadaşlarım sezonu erken açmamış ve yanlız kaldım yazlıkta :S neyseki olta takımlarım fln hepsi yanımda babam ile balığa gidelim dedik. hava burada bu aralar bayağa rüzgarlı ney çıktık balığa oltaları zar zor açtık ve takımıda babam ince yapmış bide 50 gr kurşun taktık rüzgrdan dolayı dikkatli atıyorum bide rüzgrdan hiç gitmio olta . neyse ben oltayı kurup atmaya başladım babamda benden 15 mt öteye gitti rüzgardan dolaşmasn oltalar diye. ben 3. atışımda bi ağırlık hissettim ama yosundur dedim. neyse çekiyorum oltayı çektim allah dedim trakonya. ben anladım trakonya olduğunu babama seslendim baba koş zehirli balık geldi die. babam şöyle uzaktan gördüğü kadarıyla mezgit yavrusu o bişey yapmaz çıkar dedi. aşağıdaki resimde göreceğiniz gibi serçe parmak kadar bişey hemen çıkarıp suya atıcam. ben tabi mezgit yavrusu diye hemen attım elimi biraz uğraştım tam çıkarırken elime solungacından bi iğnesi battı ben direk oltayı bıraktım kenara ve kanı emip tükürmeye başladm biliyorum çünkü trakonya o. baba diyorum koş elimi çarptı babam gelio bi yandan içimden laf ediyorum 15 mt ötedeki adama ne güveniosun die. babam hemen soruo ordan bi balıkçıya balıkçı dedi amonyak sür bişey olmaz be ya dedi. ama sen yinede astaneye git be ya dedi oranın şivesi malum :) neyse koştur kıoştur hastaneye gittik kabadan bi iğne yedik bi krem bide hap verdi parmağın şişliğide indi ağrısıda geçti ama ben bu trakonyanın çarpmasına hala inanamadım ufacık bişey neler yaşattı bana bu akşam yine kaçıcaz balığa kısmet bakarsın babasını çekerim bu sefer:D

2. babacakka

babacakka Murat Turan

Favori Kamış:
    OLTA,ZIPKIN
    En İyi Avı:
    YAYIN 12 kg,LEVREK (DENİZ)2-3 kg
    Aman dikkat bu balığın hiç şakası olmaz,gecenhafta bizim grupta acemilerde vardı ve büyük şans eseri günün tek trakonyası benim oltaya geldi,bu balık oltanda varsa çok dikkatli olmalısın,rastgele,gecmiş olsun..

3. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Büyük geçmiş olsun.Gerçekten çok zehirli bir balık türüdür.Takım çantamda her zaman bir amonyak şişesi durur.Ne olur ne olmaz.

4. Hakkan

Hakkan Hakan

Favori Kamış:
    Super Natural
    Favori Makine:
    Fark etmiyor
    En İyi Avı:
    ± 60 cm, Alabalık
    Geçmiş olsun kardeş
    paylaşım için teşekkürler

5. gece_denizi

gece_denizi cüneyt

Favori Kamış:
    pelikan 15-40 gr atarlı kamışım
    Favori Makine:
    pelikan 28 robin makinam
    En İyi Avı:
    2 kilo kalkan ve 4,5 kg levrek.
    geçmiş olsun

geçmiş olsun kardeşim.bende şarköylüyüm nerede denk geldi bu balık size.limandamı iskeledemi yoksa başka bir yerdemi.

6. gencbarmen1

gencbarmen1 burak

En İyi Avı:
    levrek 1.3 kilo
    limanın arka tarafından atıorum ben oltayı genelde. orda denk geldi. bugünde bi tane iskorpit tuttum buda serçe parmak kadar bununda resmini kısmetse yarına koyucam

7. karayel

karayel Yakup ERDEM

Favori Kamış:
    şeytan otası
    En İyi Avı:
    kaya balığı (1.5 gram) :)
    Geçmiş olsun Burak, babana bile güvenme diye bir laf vardır, tam yerini bulmuş.:)
    Ama sen akıllılık etmişsin, eğer emip tükürmeseydin hastahaneye gidinceye kadar senin parmak kolun kadar kalın olacaktı ve üç gün oradan kalp atışı dinleyecektin.

Galiba o trakunya değil, ailenin en küçüğü olan "Varsam" ... Vallahi ucuz yırtmışsın.

8. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    "En küçüğü, kan kırmızı" öyle mi hocam:eek: :D

Selamlar..:)

.

9. karayel

karayel Yakup ERDEM

Favori Kamış:
    şeytan otası
    En İyi Avı:
    kaya balığı (1.5 gram) :)
    Aleyküm selam :) Karpuz gibi değil, bu küçük tür daha zehirli. Allah herkesi korusun, bunun acısı çekilir cinsten değil.
    Vallahi uşak iyi kurtulmuş.

10. themad2

themad2 Serdar

Emin ol bu balığın çarpmasıyla bu kadar zarar görmen şanssızlık değil şans.Hakkında çok şey duydum aam kendisini göremedik :D

11. gencbarmen1

gencbarmen1 burak

En İyi Avı:
    levrek 1.3 kilo
    vallahi ben bi daha tanımadığım balığa dokunmam bile . geçen izmarit tuttum aynı yerde korkudan poşetle çıkardım ne olur ne olmaz bi kere huylandım artık :) sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş :) buda tuttuğum iskorpit yavrusu :)

Son düzenleme: 25 Haziran 2009