Merhaba Arkadaşlar bu siteyle daha yeni tanıştım;benim fikrim mükemmel bir site ... Ben istanbul'da oturuyorum kendimi bildim bileli balık tutuyorum genelde tatlı su balıkçılığı ile uğraşıyorum... Sizlerden istediğim istanbul'a yakın ALABALIK tutabileceğim yerler hakkında bilgi ve tarif istiyorum arkadaşlar... Ve forumlarda okuduğum kadarı ile tarkya bölgesinde güzel tatlı su balıkçılığı yapılıyormuş bilgisi olan arkadaşları bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim...
Küzey trakya bahçeköyden tut çinlingoza tüm ıstranca denilebilir bu av konusunda nokta atışı yoktur tabana kuvvet yada bir rehber ( forumlarda bunlardan vardır)
Aramıza hoş geldiniz ,öncelikle trakyada alabalık tutmak isterseniz Istırancaların eteklerinde bulunan derelere gidebilirsiniz ,bunun için rehbere ihtiyacınız olabilir ,çünkü kuzey trakya tamamen karadeniz iklimine sahip sık ağaçlık ve karmaşık bir yer ,ama size önerebileceğim kırklareli merkeze yaklaşık 30 km uzaklıktaki bir baraj burada da alabalık çıkıyor ,ilgilenirseniz özelden ismini verebilirim. Not: Özelden vermemim sebebi sitemizi bizler üyeler haricindede art niyetli insanlar ( Ağcılar ,tırıvırıcılar ,paraşüt kullananlar ,bombacılar ) da takip ediyorlar yanlış anlaşılmak istemem teşekkürler
Tekrar merhaba arkadaşlar adım enis gökçe istanbul gaziosmanpaşa'da oturuyorum doğa aşığıyım;mesleğim danışmanlık giresun/görele'liyim kısacası sizin gibi balık sevdalısıyım.. Yukarıda da belirtiğim gibi bu siteyle yeni tanıştım gayet güzel bir site.Daha önceleri istanbul'un çevresindeki göletlere gidiyorum fakat şuan oralarda balık namına hiçbirşey kalmadı yada ben tutamıyorum. Sizlerden isteğim sizlerindediği gibi tanışalım ve beraber gidelim balık avlarına.... Trakya bölgesinde forumlardan incelediğim kadarı ile maşaallah iyi avlaklar varmış (Alabalık Sazan Yayın gibiiiii ) O zaman ustaların dediği gibi RASTGELE...
selam arkadaşlar ben edirneden turan edirne bölgesini iyi tanıyan arkadaşlardan sazan çıkan barajları biraz tanıtabilirmisiniz? teşekkürler
Boşuna konu açmayayım burdan sorayım. Trakyada (Edirne,Kırklareli,Tekirdağ,Gelibolu) Turna balığı bulunur mu? Ben kaşıkla avlanmasını çok seviyorum o yüzden alabalık kefal sudak tutmasını seviyorum. Bir turna nasip olmadı var mı acaba bizim buralarda turna?