Yer ege suları (malum sebeplerden yer belirtemiyorum) 25.08.2013 tarihi (videoda yanlış söylemişiz) gecesi sabaha karşı 4 de teknenin yanında olmama rağmen tekne arızasından dolayı tam 12 saat limanda beklemek zorunda kaldım 16:00 da teknenin yapılmasıyla kerteremize doğru yola çıktık ve 17:00 sıraları oltalarımızı suyla buluşturduk. Ben bütün kalamarla trança peşindeydim toygun arkadaşım inchiku ile özgür arkadaşımızda 3 lü dip takımıyla avlanıyordu. Toygun iri bir adabeyi tutmuş onu çekiyordu özgür ise hanusunu oltadan çıkartırken yalnızca benim oltam aşağıda kalmıştı. Tam kerterizimizin üzerinden yavaşça akmaktayken birden balık bulucumuz balık alarmı verdi daha önce hiç alarm vermese de iri mercan adabeyi alıyorduk ama bu farklıydı ve aşağıda büyük bir sürü yazdı Toygun arkadaşım Ertan bu balık sende demesiyle olta sanki elimden gidercesine sert bir vuruş aldım ve vuruşlar devam ederken sert bir tasmayla erkek trança mız teknedeydi. Bir senedir peşinde olduğumuzdan tutunca baya bir heyacanlan dık ve sevindik zaten videoda her şeyi anlatıyor. Herkese rast gelsin buda video linki: http://www.youtube.com/watch?v=uc1JlXULPoU
tebrik ederim.Çok güzel bir av.Çığlıklar bizim sizricede yakaladığımız iri mercanları hatırlattı çok keyifle izledim videoyu rast gele
Vedat üstadım size yetişmek her amatör balıkçıya nasip olmaz. Yinede iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Teşekkürler insan uğraşıp o kadar zahmet ve emek harcadıktan sonra hedefine ulaşınca böyle videolar çıkıyor. Bizde sonradan izleyince çok keyif aldık.
Tebrik ederim Ertaaaaaaaaannnnnn Trançanın kralı gelmiş gerçekten. Yalnız balığa, öküz diyen arkadaşı kınıyorum Çok güzel, çok güzel.... Şaka bi yana harika bir balık. Bu duygu ve doğallıkla avlanmaya kazasız belasız devam edesiniz. Bazı videolarda koca balık çekilir, hiç bir heyecanlanma belirtisi yoktur. Öyle durmak, ustalığa ve çok tutmuşluğa yorulur ama bence heyecanını kaybetmişsen ne işin var balıkta değil mi? Rastgelsin.
Bizim gurup eğlenceli ve heyecanlı zaten benim daimi ekip 3 kişi gördüğünüz başkasıyla az çıkarım. Birde balıksız döndüğümüz çok oldu diğer arkadaşlarımda benim gibi türünün irilerinin peşinde hep inanın başkalarının livarına koyup balık tuttum dediği boylardaki balıkları hep saldım(hatta yeni bir rapor paylaştım oradan da bakabilirsiniz) . Eee sonunda kavuşunca böyle bir video çıktı ortaya. Herkese daha iyileri rastgelsin
Yok ya valla ben bu istanbuldan gidicem arkadaş ) maşallah Çok güzel balık. Ne varsa ege de var zaten. Geçen hafta didimde tatildeydim sahilleri balık basmış. insanların bacaklarını ısırıyorlar o derece ) ama tatilde olduğumdan olta kamış zıpkın hiç bişey almadığımdan sadece gözlük ve şnorkel ile izlemekle yetindim. O bile güzeldi gerçekten.