RAMAZAN BAYRAMININ 2.GÜNÜ TRİLYEDE TUTTUĞUM BALIKLARI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. SON RESİMDE AYNI GECENİN SABAHINDA PRYSMİAN ÖNÜNDE TUTTUĞUM ZARGANALAR VAR.34 PARÇA. UMARIM BEĞENİRSİNİZ.
tebrikler balıklar güzel valla. bi ufak gider bence bunlarla yeni yılın bereketi bunlar bu sene şanlısın...
Özcan bey, av raporunuzu http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=14777 adresinde aktarılan formata göre düzenler ve gerekli bilgileri de eklerseniz çok sevinirim. Avlarınızın bereketi eksilmesin
Ben de Diren'in belirttiği bilgileri rica edebilir miyim? Bu arada avınız için tebrik ederim, daha bereketli avlarınız olur inşallah. Yalnız zarganalar biraz küçük görünüyor, onları salsaydınız daha iyi olurdu sanırım. Hani büyüsünler de ileride abi abla olduklarında tutsaydık diye. Bir zargana 36 aylıkken yani 3 yaşındayken yumurta dökme erginliğine erişiyor. 1 yaşındaki bir zargana yaklaşık 30 cm. boyunda oluyor. Boylarına bakarsak, muhtemelen henüz yumurta dökmemişler. Bundan sonraki avlarınızda, bunlardan biraz daha gelişkin olanlarını avlarsanız daha iyi olacaktır. Rast gelsin.
Evet Özcan ;Mırmırlar olsun, ispari, eşkina ve zarganalar olsun müsade edilenden küçük görünüyor malesef. Çektiğin balık küçükse eğer yakaladıktan sonra zarar vermeden iğneyi çıkarıp tekrar denize iade etmen daha doğru olur . Yinede bereketli sayılır bir av yapmışsın ...
tebri ederim güzel av yapmışsın aynı zamanda bir köylümü (yani benim köyümde burgaz onu diyom )burda görmekte beni çok sevindirdi rastgelsin...