Merhaba arkadaşlar; Yakalama yöntemi at-çek ile ve beyaz 4-5 cmlik strike pro balık sahtesidir. Balık yemi komple yuttuğundan çıkarmakta zorlanmadım. Buyrun fotolara 46 cmlik kasna
Sağol kardeşim. Balıklar güzelde birde kokmasa. Bu avlağın için fabrika pisliği bıraktıklarından kötü ve mırık kokuyor. O yüzdende yiyemiyoruz.
Yiyebilen arkadaşlarım var onlara veriyorum. Telef olmuyorlar. Şu sirke olayını ddeneyecem bakalım. Birde yoğurt, soğan ve yağ bulamaçı yapıp içinde 1 gün bekletince koku kalmıyormuş diyorlar.
Kasnalar genelde atçek spin avı keyfi için önemli balıklar sayılırlar. Bu balık gayet lezzetsizdir. Ancak dediğim gibi ayıklanıpta sirkeli suda bekletilirse kokusu yok olur. Sevgiler
Tebrikler... Kasna avı çok keyifli oluyor ama benim gittiğim avlakta sayıları çok az... Şimdiye kadar 1 tane tuttum... Ayrıca beyaz sahteyi de merak ettim, link atabilir misiniz acaba?
vedat abi akarı bol olan dibi taşlık bir çayda çok lezzetli oluyorlar (benim köyümdeki terme çayı).ama aynı balığı bir çok yerde yakaladım hepsinde de yiyemedim pişerken yanına bile varamadım.
Sana katılıyorum Vedat abi. Tutmasını çok seviyorum. Aksiyonu çok güzel ama lezzeti yok. Teşekkürler, hepimize inşallah http://www.avmarketi.com/asp/product/3284/STRIKE-PRO-MG-002F-SUNI-BALIK-4-5CM Teşekkürler. Senin köy tam olarak ne tarafta kardeşim. Ben oraya gideyim olmassa