Merhaba arkadaşlar. Forumlardan edindiğim bilgiler ışığında levrek avında kullanmak üzere sipariş verdiğim Rapala Max Rap Fayu (170mm.) Büyük gibi geldi bana 150 mm Max rap FG, FMU, FANC kodlu, Rapture Magneto Pink İwashi ve de Savagear Soft silikon balıklar elime ulaştı. Mersin civarında trofe peşindeyim artık
Ben levrek olsam, sen silikoncuya gidene kadar, gayet rahat gezip tozup terör estirmeye devam ederdim şahsen... Benim tanıdığım levrekler de böyle yapıyor zira.
bence kesinlikle pes etme. bu sene tatilde levrek avı için gittiğim limanda koca bir akya atladı. kimsenin burada balık yok dediği yerden 4.5kg levrek geldi. sen sen ol herkesi dinle ama kendi bildiğini oku. iğnen keskin olsun. rastgele
Salı günü Mersin'deydim. Sahile indim. Yaşlı bir amca canlı ile levrek kandırmaya çalışıyordu. Yarım saat kadar amcayı izledim. Levreği kandırmayı başardı; ama kıyıya almayı başaramadı.
Hepside güzel sahteler. Maksat deniz havası alıp sevdiğin işle uğraşmak olsun zaten levrekte gelirse piyango olur. Taktırmadan trofeli avlar yaman dileğiyle.
Selçuk Hocam. Sizin tavsiyeleriniz de etkili oldu bu sahteleri almamda. Yasei'yi daha verimli kullanabilmek için 15 cmden aşağısını almadım. Kısmet artık.
hayırlı olsun.maxraplardan bende de 2 adet fayu var 15 mm.arada bir bilyeleri takılıyor..buda atışta ve balığın yü,züşünde sorunlar oluşturuyor...kıyıda çok fazla ispendek var..daha dün bir tane saldım yine....inşallah toplamıyorlardır yavruları...rastgele...
Max rap 'ların bir çoğunda o sorun oluyor zaten SÜLEYMAN abi farklı renklerinden 4 tane var 2 si bahsini ettiğin gibi .. O ispendekleri genel olarak %90'ı topluyorlar ne yazıkki SÜLEYMAN abi keşke herkez senin gibi duyarlı olsa ama nerde * Levent abi hayırlı olsun güzel avlarında kullanman dileği ile rastgelsin ...
Levet abi maxraplar kendini ispatlamış sahteler 15 cm liklerlede 17 cm liklerlede balık aldık o kadar mühim değil. Şu ara bizim burda balıklar kayboldu bizimde pek çıkabildiğimiz yok gerçi havyarı bir döksünler diye bekliyoruz bakalım kısmet.