Merhaba arkadaşlar son 2 avımın resimlerini paylaşıyorum. İlki 28 ocak Güzelbahçe İskelesi'nde. Çok soğuktu, sabah 05.30 civarıydı. Hava tam levrek havası olmasına rağmen kısmetimde bişi yokmuş 2. avım ise Üçkuyular'daki Kent Ormanı'ndaydı. Eşim bisiklete binerken ben de sahtelerimi deniyordum
Teşekkürler Alper, kısmet. Tüm resimleri nedense göremedim. 3 resim görebildim, iş yerinden. Kırmızı kafalı sahtenin olduğu (çok güzel bir sahte, nedir onun markası ) Bir akşam çektiğin avlak resmi, bi de son resim. (Avatarındaki resimden çok farklı çıkmışsın) Avlakta karşılaşsak tanıyamam seni.
Volkan'ım o sahte; Ima Komomo taklidi Rapture Smile 120mm :laughing: :laughing: :laughing: http://www.hepsiburada.com/Liste/ra...aspx?productId=outburc0583&categoryId=1308406 çakma makma ama çok güzel atış mesafesi ve yüzüşü var. hem de 20-25 cm su altından geliyo hatta kamışı dikersen havaya 10 cm anca dalıyor Avatardaki resim 2007' den kalma
Çakma makma, hor görmemek lazım sahteyi. Onca sahtemin içinde tek balığımı 8 tl'lik Fortuna Salti 13 cm'lik sahte ile yakaladım Dalma derinliği tam bizim avlaklara göreymiş. İş yerinden Hepsi buradaya giremiyorum. Akşam bi bakayım. İşçiliği de güzel görünüyor valla. :laughing: Almayacağım da gene de bi bakim :laughing: Başka bir siteden baktım Sinking'miş (batan tip) 18 gr (gayet iyi) 0,2 - 1 metre arası dalma derinliği (oltanın ucunu yatırırsak, bizim avlaklarda takılabilir.) 14.34 tl. (fiyat ta uygun) Yüzen tip olsaydı, daha iyiydi bence. Gene de güzel sahte. Daha çok gece iş yapar gibi.
illa balık olacak deyilya Alper kardeşim balık olmadanda rapor açılırmış güzel paylaşımın için teşekkürler azbuçuk olsada üçkuyular dan da kare görebildik sayende izmir de ilk kaldığım bölge idi.denize 400mt anca vardı mesafe gönlünndeki güzeli yakalaman dileği ile
mis gibi deniz havası almışsınızdır.ciğerleriniz iyot bayramı yapmış olduğu gibi sizede spor olmuştur.vallahi her balığa gittiğinde balık tutuyorum diyen de yalan söylüyordur