Merhaba Arkadaşlar. 3-4 Yildir Balik Avciliğini Amatör Olarak Ve Hobi Olarak Kiyidan Klasik 3 Lü Dip Ve Kibrisli Sardalye Sarma Ile Yapmaya çalişiyorum. Ayrica Zargana Zamani Tabiki Zargana Takimi. Lida çipura Ve Levrek Avladim Levrek 750 Gr Filandi Ayrica 68 Cm Yaklaşik 1 Kg Lik Zarganada Yakaladim. Kurbağa Baliği-dil Baliği Kupes Isparoz Karagöz Diğer Yakaldiğim Balik Türleri.. Ama Bunlar Kesmiyor Yillardir Hep Büyük Bir Trofe Hayalini Kurmaktayim Bazen Bu Hayalimi Gerçekleştirmek Için Gece Yarisi Bile Baliğa çikip 40 Km Yol Yapip Soluğu Denizde Aliyorum. Bir Kaç Defa O Imkan Elime Geçti Fakat Benim Acemiliğin Kurbani Oldum Oltanin Başinda Beklemek Ve Kalama Hakkinda Bir Bilgimiz Olmadiği Için Bazen Oltam Kayalarin Arasindan Kurtulup üç Parça Halinde Denizden Kamişi Diğer Oltamla At çek Yaparak çikarmak Zorunda Kaldim Bazende çelik Telden Bile Kurtulabilen Trofelerin Muhatabi Oldum Ama Mübarek Yüzlerini Görmek Nasip Olmadi.. Ama O Heyecani Bile Yaşamak Bile Güzeldi.. Ama Diyorum Artik Bir Trofe Yapma Zamani Geldi... Ustalardan Trofe Nasil Yapilir Sorusunun Cevabinida Alabilirsem Bu Sene Inşallah Olacak!! Haydi Herkese Hayirli Trofeler
sırtı denemeleri trofe için ideal yöntemdir. canlı yem bırakma ve taş bulup jigging yada derin su taş avı istediğiniz trofeyi size verebilir. ama iğnenin açılmayacağına makinanın dağılmayacağına emin olun. rastgele.
valla şuna inan o trofe bir gün olmadık zamanda gelecek...ve en unutulmaz av olarak kalacak aklında...ve bizde bu savaşın her anını güzel bir raporda okuyacağız...