Değerli üyeler,tutkulu balıkcılar,heves edenler. 56 senelik fiili balıkcılık geçmişimin üzerine YEMİN ederimki, 2013 senesi içersinde,geçenlerde açtığım konunun haricinde,ayrıca, sadece bazı yabancı videolarda izleyebilip imrendiğimiz,şahsımında kısmi olsada açtığım konu,resim ve videolarla sizlere sunduğum gibi,muhteşem trofe avlarımızı gerçekleştirmek üzere,Türkiyenin belkide tek kalmış bir yöresinde ev tutacak,yeni ve yollu üstelik döğüşken yeni ve daha büyük bir tekne ile bu avlara sizide ortak edecek ve yaşatacağım. Şayet aklınızda aksi bir kanaat oluşursa,tekrar yemin ederimki,gerçekleştirememe durumunda 2013 senesinin hitamında tüm İnternet ortamından çekilecek,hayatımın hazin sonunu bekleyeceğim. Lütfen bana inanınız,izleyiniz,hatta açıp sorunuzda. Tel;0536 546 88 16 Sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum
ayrıca bu azminle sadece balıkçılık konusunda değil hayatın her dalında bize örnek oluyorsun. inşallah birgün birlikte balık avlama ve o engin bilgilerinden yararlanma fırsatı bulurum.
Vedat Abi , Bir belgesel hazırlığındaydınız yanlış hatırlamıyorsan onunla ilgili bir durum mu ? Yoksa hali hazırda bölümler çekiliyor mu ? son durum nedir ? Saygılarımla,
Pamuk Dede ,aslında Vedat Abayoğlu ismi Türkiye'de şu anda dünyanın bilinen markalarının sponsor olabileceği ve bu iş birliğinden herkesin mutlu olacağı bir isimdir.
İnanmak başarının ana temelidir ve yarısıdır. Senelerin verdiği, üstün deneyim, bilgi, tecrübe ve donanımın bütünlüğüyle bu inanmışlık birleşince, geriye sadece teferruat kalır. Herşeyin, ama herşeyin, gönlünce olması dileklerimle.
Vedat amca bu avlarını izlemek, hatta birkaç tanesine katılabilmek bizler için çok büyük keyif olacak. Yeni planlarını büyük merak ve heyecanla takip ediyoruz. Rastgelsin.
süphem yok bizlere bu muhteşem avları izleteceğinden en ufak bir şüphe dahi duymuyorum Vedat baba hayırlısı ile bu güzel avlarını gerçekleştirmeni canı gönülden temenni ederim.. kısmetin bol olsun sağlıcakla kal..
Değerli büyüğüm ; ALLAH sağlık sıhat versin öncesinde ; sonrasında nasıl olsa sevincinede , hüznünede ortak oluruz genel anlamda sonuç itibari ile bu avlarına tanık olacağımız aşikar sevgiler ...
Vedat bey kardeşim yine seni üzmüşler galiba..Sen istedikten sonra her şeyin üstünden gelirsin evvelallah..Her zaman yanındayım Vedat usta..Sağlık ve huzurla kal....
abi içi dışı bir lafı banaysa merak etme içimde birdir dışımda ben buradada sevdiğim insanların dostların yanlışlarınıda yüzlerine söylrimki daha fazla yanlışa yanılgıya düşmesinler diye seni sevdiğimi bilirsin ki sırf senin yüzünü görmek tanımak için oralara geldim sağ olasın en iyi şekilde ağırladın bizlerin adı geçtiği içinde kavgada ettin hepsine eyvallah bırak kendi konusunda müdahil olma gene sen kendi konun içinde olayı anlat bilgilendir ama o yer burası değil haklıyken haksız durumlar yaşayacan üzülecen anlamışındır ne demek istediğimi konu kaldırılmış son mesajı yazarken ne demek istediğimi anlaman için buraya iliştirdim
Hayır sana edilmiş bir laf değildir sevgili Mustafa Forumda gülücükler dağıtıp esas hayatta nerdeyse beni boğmaya kalkan bu şahsa edilmiş bir laftır.Ben seni iyi tanıyorum vede aslında sana hakta verdim. Bak gecenin bu saatinde, zaten bezmiş gibi görünen bu adam rüyama girdi. Şu an yazdığım onca lafın vicdan üzüntüüsünü yaşıyor ve hissediyorum. İnşallah kötü hüviyetinden ve inadından sıyrılıp yazmaya devam eder,zaten edecektir,buna eminim. Sevgimle kal