http://www.youtube.com/watch?v=TTYgXEyHyEo Yeni sezon açılmak üzere İşte bu avlakta Hasan Dedeoğlu ve Ahmet kardeşimle sezonu açıp dahada büyükleri bulunan bu turnalardan yakalayabilirsekte tahnit ettirecek ve bende djuvarıma asacağım. Sevgimle kalınız
Balık avcılığına istavritle başlamış biri olarak çok etkilendim kesinlikle böyle bişey yakalamak istiyorum reeling
vedat amca paylaşım ıcın teşekkurler . bişey dıkkatımı çekti . 800 TL'lık kamiş heralde bu . neden derseniz en az 5 kiloluk turna cekıyor adam belkıde daha fazla, ama oltanın ucu minicik eğiliyo .
Dikkat edersen artık balık yoruluş ve kıyıya gelmiş.Eh balığı tutanda gayet usta bir kardeşim adı Ahmet.Hiç kamışı yukarı kaldırmadan usul,usul çekiyor.
vedat abi paylaşım için teşekkürler, havalar ısınmaya başladı güzelde raporlar geliyor. bu arada videoda ilginç bir diyolag var 25 saniye," kuvvetli bu biraz galiba, hep kuvvetliler bana denk geliyor."
doğruya o ayrintiyi atladım video geç başlamiş balıgı kenara 5 metre veya 10 metre kala video başlatılmıs . ilk vurdugu anda başlanan çekişte mutlaka yamulmalar olmuştur . + Kamişi saten yukarı kaldıramaz, izlediğim 100 video varsa hepsinde kepçeyle alıyolar . bu büyüklukte ve üstü balıkları.
Buavlakta klasik kromajlı turna kaşığı Albatoby 3numara ve silikon olaraktabeyaz iri kırmızı jih head'li silikon kurtlara itibar ediyor turnalar.
Üstadım merhaba, Yeni sezonun açılmak üzere olduğundan bahsetmişsiniz. Turna sezonu malumunuz 15 Aralık-31 Mart arası kapalı. 20 gün sonra sezon kapanacak olduğu halde, geçenlerde sevgili Yavuz'un baba turnalarının olduğu konuya da, şimdilerde turna avına ara vermek gerektiğini zira yumurtaya hazırlandıklarını yazmıştınız haklı olarak. Buradaki ifadenizi anlayamadım doğrusu. Rica etsem aydınlatır mısınız?
konu mevsim başında açılmıştı bazı soruları cevaplamayı atlamışım gözümeçarptı cevapladım olay budur sevgili Nuri.