ben bu ttnetten cektiğimi başka bi şeyden çekmedim şuan buraya bile zor bağlandım online oyun oynayamıyoruz hergun boyle şikayet ediyorum durum raporu felan bişey diyolar delircem sizde boyle bi sorun var mı ? Aman diyim ttnet e geçmeyin
kardeşim ben yıllardır ttnet kullanıyorum. 4 sene online oyun oynadım hiç bi sorun yaşamadım. ilk kez bu ay bası bı sorun oldu. genel merkezden telefonla arayıp 16mps hıza cıkmak istermiyiz diye sordular. ayda 4 lira farkla 2 kat hızlı internet. peki yapın dedik. o an kesildi baglantım 10 dakika içinde acılır dedi telefondaki ablam. saatler geçip acılmayınca ben aradım. bizim mahallenin hatları en cok 12mps hıza cıkabılıyomus sorunda ondan olmus. gene merkeze bildirdikleri halde satış yapabilmek için umursamadan hız yükseltme işleri yapılıyor. size tavsiyem böyle bi telefon alırsanız önce baglı bulundugunuz telekom santralinden hatlarınızla ilgili bilgi alın..
ttnet, başladıgından beri aboneyim hatta ilk abonelerden diyebilirim..arada bir bağlantı gider onada 40 yılda bir diyelim.. ben memnunun ..muhtemelen sendeki lokal bölgedeki hatlar ile ilgili bir olay da olabilir..sonuçta telefon hattından gelen sinyal bu..
Devlet dairelerinin açılma ve kapanma saatlerinde ttnet de yavaşlama olduğu gerçektir. Ne kadar aynı altyapıyı kullansalarda farklı bant genişliklerine sahip oldukları için bugün itibariyle smile adsl + d-smart kampanyasına başvurumu yaptım. Daha önce bu kampanyayı önerdiğim arkadaştanda bilgi aldım. Kesinlikle bir yavaşlama söz konusu değil. Hızın devamlı sabit olduğunu söyledi. 23 ünde taahhütüm doluyor. 24-25 i gibide smile a geçicem. İzlenimlerimi aktarırım.
Bence yanlış yapmışsın 2 sene önce smile adsl e, türk telekom nec alt yapısını kiraladı kiralamasının nedeni çok arıza çıkarması ve müşteri kaybetmesiydi. İnş sende bir sorun çıkmaz bence en iyisi kablo tv ve turkcell wınn
Yanlış anlamayın bilginize güveniyorum ama ben bilgisayar öğretmeniyim. Benden daha da bilgili arkadaşım kullandı bunu ve söylediğim gibi devlet dairelerinin açılış ve kapanış saatlerinde ttnetde yavaşlama söz konusuyken smile da böyle bişey olmadığını belirtti. 2 yıl ttneti çektim 2 yılda smile ı çekeriz Açıkçası ben özellikle HD yayını olan Discovery için alıyorum. Kablo Tv olsa anında alırımda Trabzonda yok D-Smart + 12 Gb Kotalı + HD Maxi Paket= 58 TL (alacağım paket) D-Smart + Sınırsız + HD Maxi Paket= 75 TL (İleride geçmeyi düşündüğüm paket) Bugün yarın başlıcam bakalım hayırlısı. TTnetde 2 yıldır download sırasında sık sık kopmalar yaşadım. Bu bana yetti zaten.
Turkiye de ilk internet kullananlardanım. 1994 te ankara da tubitak a giderdik internet klübüne. şimdiye kadar hiç oyun oynamadım.
alın sıze bi tane daha 3 hafta once baska bır yere tasındık ınternetı nakıl yapalım dedık gıttık nakıl yapmaya forum doldurduk verdık tamam 3 gune baglanır dedıler 4 gun oldu arardık dedıler kı nakıl olmamıs gıttık bı daha adamlar daha forumu yollamadı bızde turk telekom a gıttık ordam yapalım dıye tel ve ınternet farklı kısılerın ustune oldugu ıcın olmaz dedıler babam vekalet verdı ettı 2 hafta sonra gıttık tamam 2 gune olur dedıler yıne 4 gun oldu aradık adam dedıkı evraklar daha tamamlanmamıs telefona msj gelınce acılır dedı bu sabah msj geldı yıne ınternet yok yıne aradık adam tamamlanmamıs dedı bılgıler 5 saat sonra anca bugun geldı ınternet ve 1 aylık ınternet parası gıttı ayrıca ustune telefon faturaları aman dıyım ttnet e bulasmayın
internet minternet ben şu an ana baba yanında yaşadığım için umrumda değil fiyat miyat... ama yakında bi köy evine taşınıyorum... turgutreis bodrum... yunan cos adası 4-6 mil... ve kesinlikle internete para ödemek gibi bir niyetim yoook! üstelik de benim telefonumu benim internetimi araplara satmış bi devletle hiiç işim olmaz... vergi mi?... onu da araplar ödesin bi zahmet! http://www.youtube.com/watch?v=rrXanzlro78&feature=related bu videodaki 70 küsur kilometreyi unutun... bunlar profesyonel! ama size on kilometre garanti ederim... evet bunu becerebilirsiniz! arkadaşlar bu bi şaka değildir! ille de yunanistana yakın omanız gerekmiyor... bizim arap türk telekom..yani ttnet... merkezlerden bedava yayın yapıyor... kasabalar buna dahil! işte size bedava internet! haa bu arada bedavaya uydu internet de vaar! ama onun aciklamasi ben öldükten soona! uyduyu kırdığınız zaman bütün savaşları anlık izliyorsunuz... bu yüzden kırıcılar asla kırdıkları şifreleri yayınlamıyorlar! yani... naniiik! bu arada devletin getireceği aile vb... zımbırtı filtresi bir kaç ay daha ertelendi... size şu an burada gösterdiğim zımbırtılar asla filtreye takılmaz... takılırsa eğer... uyduuuu internet...! evet pahalı... bir kaç kişi birleşmece... paylaşmaca.... sansürü de iplememece! çok mu anlaşılmaz konuştum? çanaak manak hepsi hurdalıkda kilo ile satılıyor... hatta mahallenizin çöpçüsüne bi çay ısmarlasanız size ertesi gün 5 tane çanak getirir!
Aman sakın superonline'a geçmeyin de ne yaparsanız yapın. Superonline gibi bir baş belası daha yoktur alemde. Üç günde kota dolar, telefonu iki gün çalışır üç gün bozulur, siz de telefon var sanırsınız, arayanlar niye cevap vermiyorsunuz, kırk kere aradım der, oysa telefon arayana çalar ama size çalmaz, o yüzden arayandan haberiniz olmaz. Teknik destek ararsınız, modemi ayarlıyoruz artık sorun çıkmaz derler, evet iki gün sorun çıkmaz, üçüncü gün yine telefonun sesi çıkmaz. Aman superonline belasına bulaşmayın derim. Hem paranızdan hem sağlığınızdan olmayın. Ben yine TTNET'e döndüm. Ohhh! beee!
demekkı herkesın her sırketle sorunu var bır anket baslatalım bence hengı ınternet en ıyı herkes ozellıgıne puan versın mesela ttnet hız:8 teknık ekıp:4 bunun gıbı 10 uzerınden puanlama yapalım
Buyrun tarife ve fiyatlar burada. Yalnız kullanmak için kablo tv hattına ihtiyacınız var. Bulunduğunuz yerde kablo tv yok ise uydunet de yok
tam olarak bılmıyorum ama arkadasım uydudan gelmıyo demıstı bı de kablo tv ıstıyomus demekkı uydu degıl
uydunet turksatın kablotv şebekesi üzerinde verdiği kablolu internetin adıdır. Şirkette 10Mb kullanıyoruz memnunuz problem yok. KabloTV olmayan yerlerde yok.