Kendim bile bazen açtığım av rapaorlarını bulamıyorum bunu için bundan sonra kendi avlarımı ve Gelibolu da ikamet eden diğer oltacı ve balıkçı arkadaşlarımın av fotoğraflarını elimden geldiğince bu konu başlığı altında yayınlıcam.Siz dostlarımın her türlü sorularını da bu konu altında cevaplıcam.Çünki yöre itibarıyla sarozun avlak bölgeleri çok fazla her bir rapor ,her bir kerterez için ayrı ayrı konu açmaktan ise tek konu altında sizlere daha iyi yardımcı olabileceğimi tahmin ediyorum.Gerek malzeme gerek taktik ve gerek avlak yerleri için her türlü sorularınızı bekliyor saygılarımı sunuyorum.Kalın sağlıcakla.... http://www.dosya.tc/vCP_4W5L7Op.flv.html
paylaşımlarınızda kullandığınız upload sitelerinin dezavantajı var.kısa sürede kullanılmaması yahut zaman aşımı süresi az olması sebebiyle linkler ölebilmektedir. buna dikkat ediniz... bence kendi arşivinizi yine de bu tür sıkıntılar yaşamamak için oluşturunuz... bu arada güzel arşiv yapmışsıız, bayramınız mübarek olsun...
TARİH : 08 ARALIK 2008 SAAT : 06,30-10,00 ARASI YER : ECAABAT ÇAM BURNU MEVKİİ TAKIM : ALBA FORCE 2,70 KAMIŞ-ALBA MİLLEMIUM 40 MAKİNA-ASSO DOUBLE STRENCH MİSİNA 0,30-VMC KISAPALA GALVANİZ ÜÇLÜ İĞNE NO:1-CANELLE HALKA NO:2-REMİKXON KLİPS NO:10-POLYESTER SAHTE. AVCI : TAYYAR TUNÇ (GELİBOLU) Arkadaşımın yakaladığı balıkları ve bilgileri siz dostlarımla paylaşmak dileğiyle......
TARİH : 11 ARALIK 2008 SAAT : 07,30-08,30 ARASI YER : GELİBOLU EĞRİTAŞ TAŞLI BURUN MEVKİİ TAKIM : ALBA FORCE 2,70 KAMIŞ-ALBA MİLLEMIUM 40 MAKİNA-ASSO DOUBLE STRENCH MİSİNA 0,30-VMC KISAPALA GALVANİZ ÜÇLÜ İĞNE NO:1-CANELLE HALKA NO:2-REMİKXON KLİPS NO:10-POLYESTER SAHTE. AVCI : TURGAY SEZGİN(TUGİ64) (GELİBOLU) Sabah hava sakin rüzgar poyrazdan çok hafif ve İstanbuldan gelen arkadaşlarla (Birkut Hakarar ve Barış Demir) nasibimizi aramak üzere gitmiş olduğumuz avlak bölgemizde yakaladığım Levrek 2,250gr.Ben dükkanı açmak üzere yanlarından ayrıldım Tayyar ve Mustafa Arkadaşımla beraber hepsi avlanmaya şu an devam ediyor.İnşallah onlarda bir iki balık alırlar.Kalın sağlıcakla.....
Şimdi Gelibolu'da olmak vardı.Sizleri tebrik ederim.İnşaallah bizlerde tutarız böyle torofeleri.Yeniköy ile yayınlamadığım başka resimlerde var.Onları en kısa sürede foruma ekleyeceğim.
http://www.izlesene.com/video/amator-sirkuler-disi-balik/664204 http://www.izlesene.com/video/amator-gelibolu-oltacilari/661869 Kalın Sağlıcakla.....Rasgele....
[/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
Yemler mükemmel resimler mükemmel yalnız isparya ve mığrı yakalamışsınız.Çıpra mırmır hiç alamadınız mı?Gelince bana uğrayın size rehberlik yapayım.Yeniköyün merası güzeldir çeşidi boldur.Kal sağlıcakla...
Valla ne söylesem.Levreklere bayıldım.İlk fırsatta şu sahteden almam lazım.Hele bi askerden döneyim.Benim sahtelerimi takip edipedip yemeyen kocamanları bununla alırım heralde.Daha 2 kiloyu gecemedim sahteyle
Mırmır bir tane tuttum.Aynı anda oltata hem mırmır hem de ispari gelmişti.Fotoyu aradım ama bulamadım bilgisayarda.
Sevgili Turgay O yanındaki Birkut varya.O bence Türkiyede ilk su üstü rapalalarının değerini ortaya koyan bunu taa Fransalara kadar gidip,avlanarak gözlemleyen bir avcııdır.Yanındaki Barışla harika kankadırlar.Buralarada gelirlerdi.Ancak birdaha geleceklerini sanmıyorum.Siz Sarozlular Gelibolular onların yolunu kestiniz.Nerdee bir daha buralara gelmezlerki.Ama bu kere ben onların peşini bırakmam.Özledim onları Cüneyti alıp her an yanınızda bitivermemiz mümkündür. Sevgiyle kal
Vedat abi her an hazır bir şekilde bekliyoruz.Siz gelmezseniz belki de biz gelicez.Kal sağlıcakla.....Rasgele....