Tulum Çizmesi Aldım, Sanırım Ekipmanda Eksik Kalmadı:)

Konu, 'Takım Çantası' kısmında koate tarafından paylaşıldı.

1. koate

koate Baybora TUĞRUL

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 240
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500FB, Okuma Octana OT-30
    En İyi Avı:
    gümüş balığı, 4 cm
    Selamlar,

Daha önce aldığım kasık çizmem artık yeterli gelmediğinden, tulum çizme almak istiyordum. Vazgeçilmez av dostlarım olan Tuncay ve Cengiz abiyede her tur sizin en büyük ihtiyacınız bu çizmeler desem de fayda etmiyordu.

Nihayet İndirim çılgınlığından nasibini alan tulum çizmesinden 3 tanesi de bize düştü :)

Tam da geçen yıl bu zamanlar almışım kasık çizmemi..

http://balikavi.net/forum/showthread.php?t=38617&page=3&highlight=%E7izme

30 tl ye maletmişim, bir yıl sonra tulum çizme 25 tl ye düştü hooked bizde yapıştık tabi.

Yalnız bir sıkıntı doğdu, benim ayak 45 numara, indirime giren ürürün 45 i yokmuş, bana başka bir ürün geldi, 45 tl ödedim. yani 3 çizme 75 yerine 95 TL ye maloldu, Ayağım 45 ten küçük diyenlere 25 tl ye bedavaya yakın bu çizmeyi tavsiye ederim.
    http://www.balikmarketim.com/?urun-11724-PALALI-PVC-GOGUS-CiZME.html
    Özellikle belirteyim, ürün tam olarak resimdeki kesimlere sahip değil, göğüste büzgüsü yok, yerine iç tarafta bir cep konmuş, kesimi bol kesim, giyince kaplumbağa gibi görünüyorsunuz.

Herşeye rağmen tulum çizmeye yeni başlayanlara tavsiye ederim..

2. umutemin

umutemin MEHMET EMİN GÖKALP

İyi günler linkini attığınız kasık çizmesini inceledim de PVC yazıyor geçenlerde alt üst takım yağmurluk aldım PVC idi. ilk giyişimde altı kağıt gibi yırtıldı anlamadım değişik bir kumaş naylın gibi değil kırılıp kırılıp yırtıldı bu da öyle olmasın bilginiz var mı bu konuda?
    birde çizme numaraları bildiğimiz ayak noları değilmi(bu konuda yeniyimde bilmiyorum tulum çizmeleri)

3. koate

koate Baybora TUĞRUL

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 240
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    gümüş balığı, 4 cm
    Mehmet,

Doğrudur, pvc den imal ve yüksek kaliteye sahip değil. Ancak, geçen yıl aldığım kasık çizmesi yanlış katlamamdan kaynaklı olarak tendon bölgesindeki dikişlerden küçük bir açılma yaptı, iç taraftan derbiyle yapştırdım, belli bile olmuyor şimdi. Bunun dışında herhangi bir yıpranma olmadı.
    Şimdi gelen göğüs çizmesindeyse kumaşı biraz daha kalın, çizme bağlantıları 3 kat olarak yapıştırılmış, elbette kullanımla birlikte kalitesini göreceğiz, 25 gün sonra sezon açılışıyla birlikte :)

Çizme numaralarına gelince senin de söylediğin gibi normal ayak numarasıyla aynı...

4. levrekcan

levrekcan Kürşat

Favori Kamış:
    Savagear Troutizimo 6,3 1,90 cm 0-5 gr Spin
    Favori Makine:
    shimano technium 2500 fc
    En İyi Avı:
    levrek 2,5 kg 67 cm 3 kg+ domuz balığı
    çizmede ayak numarasından +1 büyük alacaksın suyun basıncında hesapla bence zira ayağa tam oturn bir çizme su içinde fena sıkıyor ayakları.tecrübe ile sabittir.kişel görüşüm

5. idkln

idkln İbrahim AKALIN

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin 2.40
    Favori Makine:
    Cabelas AllPro Baitcasting
    En İyi Avı:
    Allah'tan ümit kesilmez, birgün o'da olacak inşallah :))
    Baybora Bey, paylaşımınız için teşekkürler. Sayenizde bizde (4 kişi) tulum çizme sahibi olduk. Siparişimizi dün saat 15.34 itibari ile verdik ve bugün saat 11.15 itibari ile sipariş elimize ulaştı. Tedarikçi firmaya da buradan teşekkür ederiz.
    Çizmelere gelince umduğumuzdan çok daha iyi çıktı. Bu fiyata bu ürün gayet güzel. Fiziki yapınız uygun ise üzerinizde daha güzel duruyor. Sıra geldi 1 Nisan' da denemeye. Umarım orada da bizi mahcup etmez.

Saygılarımla...

6. koate

koate Baybora TUĞRUL

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 240
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    gümüş balığı, 4 cm
    Vesile olduysam ne mutlu bana :)

4 tane daha ninja turle oldu desenize :)

peki size hediye makineyi gönderdiler mi?
    bana gelmedi, bir sonraki siparişinizde gönderelim dediler ??

7. idkln

idkln İbrahim AKALIN

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin 2.40
    Favori Makine:
    Cabelas AllPro Baitcasting
    En İyi Avı:
    Allah'tan ümit kesilmez, birgün o'da olacak inşallah :))
    Evet, hediye makineyi göndermişler. O konuda bir sıkıntımız olmadı...