Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.Hepinize selamlar, üstadlara saygılar İstanbul Kadıköyde yaşıyorum.Çocukluğumdan beri balık tutmayı çok severim bu arada Eskişehirliyim.Ama çocukluk zamanında iğne oltaları ile başlayan ve okul iş güç derken rafa kalkan bu sevdayı bu yaz tuttuğum balıklarla yeniden canlandırdım.Balığın oltaya takıldığı anda misinada hissedilen kıpırtının heyecanını ve keyfini tarif etmek çok zor zaten bu kadar amatör avcıyı burada biraraya getireninde bu tutku olduğuna inanıyorum.İnşallah burda güzel paylaşımlarda bulunur, balık avlarında güzel günler ve saatler geçireceğimiz yeni arkadaşlar kazanırız.Bu foruma bilgilerini aktaran tüm üyelere teşekkür ediyorum sayenizde şimdiden çok bilgi edindim.Hepinize keyifli bol balıklı avlar dilerim.Tanışmak paylaşmak dileğiyle tekrardan herkese rastgele!reeling
Hoşgeldiniz. Olta balıkçılığı il ilgili aradığınız her şeyi burada bulabileceğinize emin olabilirsiniz. İyi avlar.
Hoşbulduk.Amin diyorum bende Hoşbulduk.Bundan hiç şüphem yok. Hoşbulduk adaş.Teşekkürler Hoşbulduk Fatih Kardeşim maşallahın var forumda arı gibisin Hoşbulduk bilmukabele ve rastgele:!