Merhabalar Arkadaşlar! Aranıza İstanbul Yeşilköy'den katılıyorum. Uzun zamandır kısa vakitli de olsa bu siteye ve foruma göz gezdiriyordum (özellikle balık avı raporları bölümüne) ve en sonunda fırsat yaratıp üye olabildim. Şu anda 30 yaşındayım ve 6-7 yaşından itibaren balık avına sevdalıyım. Küçükken (6-7 yaşları) Tekirdağ'da oturuyorduk ve babam balığa giderken beni de yanında götürürdü (hey gidi günler..) yani bu sevdayı bana aşılayan babam ve balık avı meraklısı arkadaşlarıydı. Biraz kendimden bahsetmem gerekirse; Hava Kuvvetlerinde subayım, 30 yaşındayım ve evliyim (henüz çocuğum yok). Türkiye'nin tüm denizlerinde en az bir kere olta atmışlığım vardır ama avlanmayı en çok sevdiğim yer ilk göz ağrım olan Marmara Denizi'dir. İstanbul'da fırsat buldukça genelde boğaz kıyılarında (Yeniköy, Arnavutköy..vb) istavrit ve çinekop avına gidiyorum (ne yazık ki bu sene sadece bir kez Kandilli'ye gidebildim). Bunun dışında fırsatım olduğunda ve av mevsiminde Mudanya-Burgaz'daki arkadaşlarımla gerek kıyıdan gerekse de tekneyle mezgit, istavrit, mırmır ve eşkina avı gerçekleştiriyorum. Yaz tatillerimi Ege kıyılarında geçirmeye çalışıyor (ailevi nedenlerle genelde Altınoluk ya da İzmir-Özdere olmak üzere) ve gerek zıpkınla gerekse de oltayla buralarda avlanmaya çalışıyorum. Tüm bunların yanında 2 yıldız dalgıcım ve dalgıç arkadaşlarımla amacımızın avlanmak olmadığı scuba dalışları da yapıyorum. Sanırım biraz uzun bir tanışma faslı oldu Nasılsa önümüzdeki zamanlarda sizlerle birbirimizi tanımamız için daha fazla zamanımız olacağından şimdilik bu faslı burada bitiriyor ve hepinize "rastgele" diyorum..
Hoş Geldiniz Eski Bakirköylü Olarak Hemşeri Sayiliriz Sanirim. Reno Parkta Az Kofana Yakalamadim. Keyifli Paylaşimlar Dilerim.
Aramıza hoşgeldiniz Atasay bey, Öncelikle aramızda güzel günler geçirmenizi temenni ederim. İş yeriniz konum itibari ile güzel meralara sahip ve dönemsel olarak tatminkar avlara imza atacağınız bir yerdir. Yeşilköy'de 12 ay boyunda lüfer,karagöz ve levrek bulmaniz ihtimalinide göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim. Avlarınız daim olsun,raporlarınızla birlikte umarım ileriki günlerde yeniden görüşmek ümidiyle.. Rastgele.
Atasay abı aramıza hosgeldınız dıyorum ve emınım kı buradakı arkadaslıklar abı-kardes ılıskılerı,hatta baba ogul ılıskılerı de olmak uzere cok guzel paylasımlar dolayısıyla memnun kalcaksın.tekrar hosgeldın.keyıflı paylasımlar:rolleyes
Sevgili Atasay , Aramıza hoş geldin. Sitemizde Çok keyifli paylaşımlarda bulunacağına eminim. Görüşmek Üzere Esenlikle kal. Not : Bende Bahçelievler tarafındayım.
Sıcak karşılamanız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.. Umarım çeşitli organizasyonlarda yüzyüze tanışma fırsatı da buluruz, bundan sonra paylaşımda bulunmak için daha fazla zaman yaratmaya çalışacağıma emin olabilirsiniz. Hepinize avlarınız için rastgele...