Arkadaşlar merhabalar. Adım Serkan. Balık merakım daha eskilere dayansa da son birkaç senedir amatör balıkçılığa merak sardım. Merak sardım dediğime bakmayın zira halen oldukça acemi sayılırım ve alacak epey bir yolum var Siteyi uzun zamandır takip etmeme rağmen yeni üye oluyorum. Bu vesileyle forumda bilgilerini ve güzel av raporlarını yayınlayan tüm üstadlara, abilerime ve kardeşlerime selam ederim. Paylaştığınız bilgiler çok değerli ve benim gibi siteye üye olmasa da birçok insan tarafından takip ediliyor diye tahmin ediyorum. Bu yüzden ne kadar teşekkür etsek azdır. Umarım ilerleyen zamanlarda ben de güzel raporlar paylaşır ve yeni arkadaşlara yol gösterebilirim. İstanbul Anadolu yakasında (genelde Üsküdar civarlarında) avlanmaya çalışıyorum. Tanışmak/beraber avlanmak isteyen olursa seve seve iştirak ederim. (Burada tekrar acemi olduğumu hatırlatayım ) Herkese rastgele. En güzel trofeler sizlerin olsun
Aramıza hoş geldin güzel kardeşim.Senin gibi samimi hevesli meraklı dost canlı insanların başta ben ve beim gibi düşünen herkesin gönlünde baş üstünde yerin var.Sana kısaca tavsiyem olacak.Burada soru sormadan önce soracağın soruyu forumda bi araştır sonra baktın bulamadın soracağın sorunun konusuna uygun kısımda konuyu aç bilen herkes dalar içeri merak etme Bayramını en içten dileklerimle kutlar bol trofeli avlar dilerim.Ha unutmadan av raporlarını da bekliyoruz ona göre
Hoşbulduk Metin abi. Dediğim gibi forumu sıklıkla takip ettiğim için burada birçok arkadaşın sorusunu yanıtlamaya çalıştığını biliyorum. Tavsiyelerine uyacağım :thumb: Güzel av raporları yayınlayabilmem içinse biraz daha pişmem gerekiyor sanırım Ben de hem senin hem de bütün forumun bayramını kutluyorum. Tekrar sağolasın