Tüm BalıkAvi.Net sakinlerine İstanbul'dan selamlar... Bendeniz İstanbul-Avcılar'dan Erkan. İnşallah güzel ve faydalı paylaşımlar içinde bulunmak dileği ile herkese sevgi ve saygılar...
Erkan, sen 2006 kayıtlı eski bir üyesin. Neden yeni üye gibi geliyorsun? "Ben geldiiiim" desene. Yeniden hoşgeldin. Geçenlerde de üyelik almıştın, şifreni mi unuttun yine? Eskisini bu üyeliğe aktaralım derim. Eski mesajların var sitede, en azından eski konulara cevap verecek olan olursa, aktivasyonuna bakıp senin hala sitede olduğunu bilirler.
Daha önce bir iki kere eski hesabıma girmeyi denedim fakat girmeyi bir türlü başaramadım az önce farkettimki network ağı kaynaklı imiş benim problem. Bu aradada yeniden üye olmuş bulunduk kusura bakmamanızı rica ederim. Eski hesabımı da buraya aktarırsanız sevinirim... Tekrar hoşbuldum. Herkese saygı ve sevgiler...
Tamam Erkan, ben hallediyorum hemen. Ne kusuru, anladım zaten problem yaşamış olduğunu. Her işte hayır vardır, sarı fırtına olacakmışsın demek.
herkeze selamlar ben izmir çeşmeden katılıyorum aranıza yaz kış çeşmede yaşamaktayım serbest mimarlık yapıyorum doğayı, denizi özellikle çeşmeyi çok seviyorum zaman buldukça balığa çıkıyorum. beni amatör balıkçı aday adayı olarak aranıza alırsanız memnun olurum. sizlerden öğreneceğim çok şey olduğundan eminim. saygılarımla
Yetkin abi aramıza hoşgeldin. Aramıza almak ne demek. Aramızda her daim sözde amatör özde profosyenel balıkçılara herdaim yer vardır... Tekrar aramıza Hoşgeldin. Not: Sanırım konu açacaktın ama benim tanışma konuma yazmışsın. Önemli değil herşey zamanla diyelim...