İstanbul'da yaklaşık 10 seneden fazla ara verdiğim balık sevdasına, sitenizi takip etmeye başladığımdan bu yana tekrar tutuluyorum galiba. Rahmetli babamla beraber Haliç'te torik tutarak başlayan bu tutkuya eski Galata köprüsünde kofana, lüfer, palamut, eşkina, Gökçekaya, Sakarya ve Sapanca'da yayın, sazan tutarak devam etmiş ve Boğazda kraça ve mezgit'ten başka balık görünmeyince bırakmıştım. Gerek administrator, moderator arkadaşların, gerekse Vedat ağabey ve diğer ismini sayamadığım tüm arkadaşların yazıları ve verdiği bilgiler sayesinde geçenlerde kamışları ve makineleri tek tek özenle temizledim, yağladım, misinaları ve iğneleri yeniledim, takımları tekrar bağladım, hatta dayanamayıp bir Ryobi Ecusima 8000 aldım. Sanıyorum çok kısa bir süre sonra beni deniz kenarında görebilirsiniz, sonunda sayenizde denizin bana seslendiğini duydum anlaşılan. Hepinize sevgiler, rastgele
Aramıza hoşgeldin. Bende senin gibi uzun seneler ara verdikten sonra tekrar başladım ve iyiki başlamışım,balık tutmanın yanında türkiyenin hjatta dünyanın birçok yerinden dostlarla tanıştım ve çevrem genişledi.Seninde aynı akibete uğrayacağına eminim. Allah iyi insanların başına böyle hastalıklar nasip etsin.
aramıza hos geldınız.sız den ogrenecegımız cok sey var balık konusunda bızı bu bılgılerden mahrum etmezsınız umarım.
Teşekkür ederim Sıcak karşılama mesajlarınızdan ötürü hepinize teşekkür ederim. En kısa sürede öncelikle boş bir alanda olta fırlatma antremanları ile başlayıp sizlerle tanışmak isterim. Herkese iyi günler, rastgele
Turgay Şahin'e Hoşbulduk arkadaşım, bence siteyi takip ederken öğrendiklerim milattan önce kalan bilgilerimi ezdi geçti ....