her pazar olduğu gibi bu pazarda 5 arkadaş gebzeden sabah 5de cıktık yola ilk durak cubuklu rapala yemli ve capari denemeleri sonucsuz kalınca karşıya gecmeye kararverdik tarabya otlinin önü sonuc sıfır kalender birkac atanvardı es kectik emirgan atanları izledik es gectik galata yemli azcok istarvit hic atmatık malzemeciye gittik arabamız cekildi arabayı kurtarınca döndük yine cubukluya baktık akıntı yine felaket alperenler cay bahcesinin oraya gectik ordada bişeyyok gectik kuleliye kulelide sabah rapala 200gr kurşun bikac cinekop almışlar bizde sallatık biraz malesef yine sıfır tek tuk cabari ile iri istarvit alınıyordu ama akıntı yüzünden birbirini ceken cekene zaten akşam olmuştu bizde avı sonlandırtık top 12 istarvit
İsmail güzel bir istanbul turu yapmışsınız arabanızın çekilmeside günün süprizi diyelim bir dahaki avınızın bereketli geçmesini dilerim rastgele
Av günü nasıl başlarsa öyle devam ediyor, baktınız bugün nasibiniz yok fazla üstelememek ve erkenden dönmek en iyisi.
o kadar uzağa gitmeye gerek yoktu pazar günü ben üsküdara indim öylesine söylediklerine göre sabah rapalayla sarıkanat, sarıkanat kesince de istavrit yapıyormuş. ben gittiğimde 5 - 6 kişi vardı tek tuk istavrit çekiyorlardı istavritlerde fena değildi.. inşallah birdahaki sefere güzel bir gün yaşarsınız şu sıralar havalar bozuk dikkat etmek lazım...
Pazar günü galatada güzel istavrit yapıyordu.Tektük denecek kadar az değildi bence.Tabi çapariyle salkım salkım değildi.Galatada araç bırakıp gitmek risklidir.Bende pazar günü gördüm beyaz bir kartalı sırtlamışlardı.Ama geri indirttiler nasıl olduysa. Bidahaki avların bereketli olsun...
biz dahmini 11 12 civarı ordaydık gri 41 blaka doblo kovalara baktık zaten yerde yoktu atmakicin biraz stres attık biraz stres olduk kısmet haftaya cinekopun beşine yine boğaza