Sevgili arkadaşlar merhaba, Siteye sevdiğim bir arkadşımın tavsiyesi üzerine üye oldum. Amacı sadece paylaşım olan bu sitede eminim hep birlikte çok güzel paylaşımlara imza atacağız. Olta ile her türlü balık avcılığına merakım çok küçük yaşlardan beri geliyor ve elimden geldiğince bu hobiyi uygulamaya çalışıyorum. Tüm denizlerimizde, ayrıca Kuzey Norveç ve Maldiv Adaları'nda çok güzel av seyahatleri gerçekleştirdim. Bu seyahatlerle ilgili yakın zamanda paylaşımlar yapacağım. Görüşebilmek ümidiyle hoşçakalın, sağlıcakla kalın.. Süleyman Kahramanoğlu Silivri-İstanbul1968Arh+ Team-T (İstanbul) "Member of IGFA"
Sanırım hemen gitmiyorsunuz? Süleyman bey aramıza hoşgeldiniz. Özgün avlarınızı merakla bekleyeceğiz. Keyifli paylaşımlar.
Selam Sevgili Nuri merhaba, Sanırım Mayıs ayında yine Kuzey Norveç'e gideceğiz ama her an her şey değişebilir. Aranızda olmak gerçekten çok güzel, umuyorum güzel ve keyifli paylaşımlara birlikte şahitlik edeceğiz. Hoşçakalın, sağlıcakla kalın..
Süleyman bey aramıza hoşgeldiniz, av raporlarınızı ve deneyimlerinizi merakla bekliyoruz, keyifli paylaşımlar dilerim.
Sevgili Süleyman, her mesajın altına "hoşcakalın" diye not düşünce, nedense ayrılık sinyali gibi anlaşılıyor. Oysa ki daha yeni merhabalaştık ve gerçi, mevsimi de geçti ama, daha karpuz da keseriz.
Selam Sevgili m-a-v-i merhaba, İsmini bilemediğim için böyle hitap ettim lütfen kusura bakma, hoş buldum, teşekkür ederim. Bu gün sadece merhaba demek, yeni dostlar ile tanışmak ve ortama alışmak istedim, çok kısa zamanda paylaşımlarımı yapmaya başlayacağım. Hoşçakal, sağlıcakla kal..
Sorun değil Süleyman bey, ismim Yasin avatarımın altında yazmakta sanırım gözünüzden kaçtı. Sizde sağlıcakla kalınız.
Selam Sevgili Nuri, Bu bende alışkanlık haline geldi, yazmadığım zaman kendimi tuhaf hissediyorum, sanki telefonu konuştuğum kişinin yüzüne kapatıyormuşum gibi hiisediyorum. Ama emin ol buralarda olacağım, zamanı gelir karpuz da keseriz, yeri gelir çay, kahve de içeriz. Görüşebilmek ve bir iki satır hoş sohbet yapabilmek dileklerimle, hoşçakal, sağlıcakla kal..
Selam Sevgili Yasin, Çok haklısın, gözümden kaçmış, dediğim gibi bu gün alışma devresindeyim. Bu arada sakıncası yoksa sedece Süleyman'ı tercih ederim. Hoşçakal..
Zamanla alışırsınız, nasıl olsa bundan sonra bizlerlesiniz. Ne sakıncası olabilir aksine sevinirim, ama ben size yinede yaşça büyüğümüz olduğu için abi dersem kendimi daha rahat hissederim.
Selam Sevgili Yasin, Aynen dediğin gibi ve kısa zamanda alışacağıma eminim. Nasıl rahat edeceksen öyle hitap edebilirsin, bence hiç sakıncası yok. Hoşçakal.
Selam Sevgili Hakan ağabey merhaba, Teşekkür ederim, hoş buldum, aranıza katılmış olmaktan çok mutluyum. Eminim güzel ve keyifli paylaşımlara birlikte şahitlik edeceğiz. Hoşçakalın, sağlıcakla kalın..
Selam Sevgili Ahmet merhaba, Hoş buldum, teşekkür ederim. Sana da keyifli ve güzel paylaşımlar dilerim. Hoşçakal, sağlıcakla kal..
Süleyman abi aramıza yani ailemize hoşgeldiniz.Merakla avalarınızı bekliyoruz.İğneniz keskin misinanız sağlam olsun hadi rastgele.