Siteye yaklaşık bir ay önce uye oldum arkadaslar! Burada ki dosthane muhabbetler ve herkesin daha yeni tanıdıgı bir uyeye bile birbirini sanki yıllardır tanıyormus gibi elinden geldigince tum samimiyetiyle yardımcı olması ve bunu severek içtenlikle yapması beni gercekten cok etkiledi. Bir ay icinde surekli okuyarak ve arastırarak belki 1 yılda sahip olamayacağım bilgiyi siz bu sitedeki moderatörler ve arkadasların hiç sınırsız ve sonsuz paylaşımları sayesinde 1 ay icinde öğrendim. Bende bu sitedeki herkes gibi amatör olta balıkçılığı sevdalısıyım. Küçüklüğümden beri her yaz Ayvalık'ta ve son 2 senedir kıslarıda İstanbul'da olmak uzere her bos zamanımı avda gecirmeye calısıyorum. Bu konudaki en buyuk dezavantajım sanırım aile de balık veya av meraklısı kimsenin olmaması! Ama bu dezavantajımıda sizlerle aştım sanırım arkadaslar! Ozellikle takım hazırlama konusunda buradan cok buyuk bilgi sahibi oldum! Ve ozellikle gecen seneki yazlarımda avlarımın neden verimsiz gectiğini, bosa kurek çektiğimi siz degerli ustaların ve arkadasların paylasımları sayesinde ogrendim. Buradan ogrendigim tum bilgiler icin tum uyelere ayrı ayrı tesekkurlerimi sunuyorum. Paylasımlarımız edinecegim tecrubelerle bundan sonra umarım çift taraflı olarak devam edecektir. Sevgi ve saygılarla!