Tüm dostlara

Konu, 'Tanışalım' kısmında EDY tarafından paylaşıldı.

1. EDY

EDY Esat korkmaz

Herkese selamlar arkadaşlar ben de bu siteye yeni üye oldum ben de bir balık tutma tutkunu olarak aranıza katıldım ha şimdiye kadar balık tuttunuzmu derseniz akıllarda kalacak balık tutmadım.zaten bu işinde biraz acemisi sayılırım.istanbul dışına balıktutmaya daha henüz çıkmadım ama değişiklik olsun zaman geçsin farklı bir ortam olsun isterim farklı yerlerde tutmak isterim
    zaman buldukca istanbul boğazında galata da zaman geçiriyorum.sizingibi değerli dostlarla tanışmak biraz sizlerden bilgi ve feyz almak isterim.yardımlarınızı beklerim
    şimdiden tüm dostlara teşekür ederim

2. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Şimmmdi İstanbullll da olmak varrrdı anasını satayım.... Galata köprüsünün orta tarafındaaaa :) Abi şarkıya doğaçlama kattım ama dualarım seninle.Artık Antalya'da yaşıyorum eğer oralarda yaşasaydım şansı yok uçar gelirdim :)

3. EDY

EDY Esat korkmaz

karahanlı kardeşim herzaman beklerim
    saygılr

4. MertYılmaz

MertYılmaz Mert Yılmaz

Aramıza hoş geldiniz . İstanbuldan Ankaraya yeni taşınmış biri olarak Karahanlı kardeşime katılıyorum.

5. EDY

EDY Esat korkmaz

Teşekür ederim Birgün bende kaçacam bu istanbuldan bu gidişle allaha emenet olun

6. adx

adx Adil

Favori Kamış:
    Vega Potenza Supercore, Olympic Graphiteleader Argento Compatto
    Favori Makine:
    Daiwa Certate 3012H, Daiwa Emblem Pro 5500, Daiwa Tournament Surf 45QD (Favorim, ama bende yok)
    En İyi Avı:
    En iyi avı kaç kilo mu? Şaka mı bu? Çinekop, çinekop. Herhalde 70-100 gram arasıdır :-)
    Hoşgeldiniz.
    Bence köprüye alışmayın.
    Sportif tarafını önemserseniz daha çok keyif alırsınız. Köprüde balık var, ama spor yok :)

7. EDY

EDY Esat korkmaz

Teşekür ederim adil kardeş tabiki öncelikle sportif anlamda takılmak istiyorum daha çok tavsiye lerinizi beklerim allaha emanet olun