Herkese selamlar arkadaşlar ben de bu siteye yeni üye oldum ben de bir balık tutma tutkunu olarak aranıza katıldım ha şimdiye kadar balık tuttunuzmu derseniz akıllarda kalacak balık tutmadım.zaten bu işinde biraz acemisi sayılırım.istanbul dışına balıktutmaya daha henüz çıkmadım ama değişiklik olsun zaman geçsin farklı bir ortam olsun isterim farklı yerlerde tutmak isterim zaman buldukca istanbul boğazında galata da zaman geçiriyorum.sizingibi değerli dostlarla tanışmak biraz sizlerden bilgi ve feyz almak isterim.yardımlarınızı beklerim şimdiden tüm dostlara teşekür ederim
Şimmmdi İstanbullll da olmak varrrdı anasını satayım.... Galata köprüsünün orta tarafındaaaa Abi şarkıya doğaçlama kattım ama dualarım seninle.Artık Antalya'da yaşıyorum eğer oralarda yaşasaydım şansı yok uçar gelirdim
Aramıza hoş geldiniz . İstanbuldan Ankaraya yeni taşınmış biri olarak Karahanlı kardeşime katılıyorum.
Hoşgeldiniz. Bence köprüye alışmayın. Sportif tarafını önemserseniz daha çok keyif alırsınız. Köprüde balık var, ama spor yok
Teşekür ederim adil kardeş tabiki öncelikle sportif anlamda takılmak istiyorum daha çok tavsiye lerinizi beklerim allaha emanet olun