DAM spezipower 2.40 ve remikson marka 2.70 iki kamış buldum.dam iki parça 30 lira, remikson karbon fiber 6 köprülü.45 lira.Birde shakespare buldum remiksonla aynı kalite aşağı yukarı.50 lira.Ne dersiniz.Kıyıdan sırtı ve kefal avı için.Hepsi duk hassas ve sağlam oltalar. Tavsiye bekliyorum.Hangisi uygun.Daha ucuz bulacağım yer varmı.anatalya ankara muğla ve çevresi gibi.
kuzen sırtı işini geliştirdik biliyorsun artık çıkrık kamışı alacağız. çıkrıkla avlayacağız [/QUOTE] bu makineler artık bizim evde ikamet ediyor
eee, ne demiş adamın biri: "artık hedef büyük yol uzun" hayırlı olsun ozanım. bereketli avlarda kullanman dileğiyle...
sen hele biraz daha bekle. Önce Ozanın çıkrıklarını ıslatalım. Bir kuzen diğer bir kuzene ancak bu kadar yol gösterirmiş. Kaç gündür senin soru havada asılı kaldı, öyle duruyor.
Bende öyle yaptım kuzen.20-40 gr atarı var.Süper bi atçek+kefal oltası.20 sinden sonra yanına geliyorum haberin olsun.Tam zamanı haber veririm.28i gibi gözdede gelecek.kpssye antalyada girmesi konusunda hemfikir oldukAvlakları yemlemeye başla
tüh be 20 si gibi tatile çıkıyorum. hade bekliyorum buyur gel balık çok balıkçı bekliyo dev gibi izmaritler.