Paylaşım için teşekkürler Kutay kardeşim. Erzurum ve yakın çevresi için güncel bir harita olarak göremedim. Selamlar.
devam 3 Orjinali http://www.atlasharita.com/haritalar/baliklar/ linkte bulabilirsiniz.. Not: Tüm Büyük resimler 4 ufak parçadan oluşmaktadır.. Oyüzden bilgisayara kaydetmek isterseniz.. bunu hesaba katınız.. Toplamda 24 ufak resimden oluşuyor.. Sitesinde daha yakından inceleyebilirsiniz..
daha ben Erzurum ve çevresini görmediğim için haritanın orjinalliğine yorum yapamicam valla ben internette, istanbul balık haritası tarzı birşey arıyodum.. daha çok çünkü istanbul kıyı raporu 750 sayfa hepsini okursam Avukat olur çıkarım Bunu buldum sitede de aratınca çıkmayınca koyim bari dedim.. Noksanları ve eksikleri, hatta güncellemeleri abilerim kardeşlerime bırakıyorum.. eklemek istedikleri olursa.. eklerim msjların dibine...
Evet Kutay paylaşımın için teşekkürler.Birazda başkaları eleştiri yerine fikir paylaşımı yapsalar.Eksikleri tamamlasalar nerde? Kutay teşekkürler.
valla zaten ne zaman böyle bi başlık açsam bişi deniliyor... bende sinirleniyorum yapım gereği... ilgi gösterip inceleyen ve teşekkür eden herkese teşekkürler..
Haritayı geçerli kılmak senin elinde... Haritada gözükenler var olanlar, ama haritada olupta yakaladığın varsa söyleyebilirsin.. Heee haritada gözüküyorda olmadığına inanıyosan senin tutamama ihtimalin olmuşta olabilir.. o yüzden haritadaki eksikleri dolduralım