Hayalet sizin de sularınızda mı ? Şimdiye kadar ne yaptınız? Gaziantep bölgesinde hayaletin gerçek zararlarını anlatmaya çalışıyoruz! Gönüllü olarak bizimle çalışırmısınız? 15 köyde çalışmalarımız olacak , siz değerli gönüllü çevrecileri aramızda görmek isteriz. Projemizin adı; Tırıvırı kullanma geleceğini satma DON'T USE TIRIVIRI DON'T SELL YOUR FUTURE
Bu çok güzel harika bir haber. Hayırlı olsun. Başta şahsınız olmak üzere emeği geçen bütün doğa sevdalılarını kutlarım. Yüreğinize sağlık başkanım. İnşallah arzulanan sonuçları da görmek nasip olur hayırlısıyla. Teşekkürler, selam ve saygılar sevgili abim.
Harikasınız Mustafa ağabey, tebrik ederim. İnanıyorum ki katılımlar olacaktır. Daha önce bizlerin afiş çalışmalarına verdiğiniz katkılardan da biliyoruz ki, bu konuda oldukça duyarlısınız. Hepimizi ilgilendiren böyle bir çalışma için teşekkürler.
Bütün illerde yapılacak ve ses ketirecek bir hareket yasak oldugunu bile bilmeden kullanan okadar çok çoluk çocuklar varki attıgız adımda yolunuz açık olsun teşekkürler.
Örnek teşkil edecek çalışma için tebrikler,ellerinize sağlık.Umarım amacına ulaşır ve insanlarımızı bir nebze olsun bu illetin zararları konusunda bilinçlendirir...
Çok Teşekkür ederim sevgili kardeşim, eğitim çalışmalarımız inşaallah örnek olur bu çalışmaları herkes kendi bölgesinde yapar, okullara sokarsa inanıyorum ki gelecek için doğaya güzel bir yatırım olacaktır.
Sizler de gerçekten bu konuda çok çalışıyorsunuz, ama Ankaradan aşağı tek çaba sarfeden Deneğiz. Gaziantep Sportif Olta Balıkçıları ve Su Hayatını Koruma Derneği olarak tüm gayretimiz sürdürülebilir balıkçılığın geleceği için eğitime ağırlık vermek. Herkes balık tutabilir , ama her balıkçı eğitimsel çalışmalarda bulunamıyor. Amacımız her derenin geçtiği kırsallara kadar bölgemizdeki insanları bilinçlendirmek. Projemizin sonunda bir kitapcık yayınlayacağız. Yazılarını o kitapcıkta paylaşmak isteyen arkadaşlarımın yazılarını menmuniyetle paylaşmak isterim. Kitapcık tırıvırının ekolojik zararlarını kapsayacak. Bunun Türkiyedeki rantlarını da kitapcıkda anlatabiliriz. İngilizcesi iyi olan arkadaşlarımızın bu konuda bize gönüllü destek olmalarını bekliyorum. Bu bir sevdadır, sevdalıları arkamızda görmek istiyoruz. Saygılar.
Uyarınız için teşekkür ederim. Modoratörler değişmişler teşekkürler.inşaallah istediğimizz çalışmayı gerçekleştirmiş oluruz. Amacımız tüm Türkiyede bu gibi çalışmaların çoğalması, desteğiniz için biz teşekkür ederiz. Buralardan bile paylaşmalarınız bize destektir. Gönüllü her arkadaşımızı arkamızda görmek isteriz. Çalışmalarımızı aktuel olarak paylaşacağız.