Türkiye'ye geldikce güzel ülkemden cektigim kareleri de beraberimde Almanya'ya getiriyorum. Vakit buldukca da siteme yüklüyorum. Son geldigimde cektigim kareleri de asagidaki linke yükledim. Bazilari bildiginiz eski kareler ama yenileri de var. Umarim ilginizi ceker. Yanliz sitedeki henüz cevabini bulamadigim bir hatadan dolayi explorer kullanicilarinin fotograflari görebilmeleri icin sayfada bayagi bir asagi bakmalari gerekmekte.. Selamlar, sevgiler.. http://www.uccrow.com/2010/index.php/themes/turkey-my-love
Ugur agabey sanirim bu isin ehlisin. Cunku fotograflara baktigimizda buyuk bir profesyonellik gorebiliyorum. Eline saglik.Dunyanin bir ucunda bunlari gordukce insanin ici gidiyor... Rastgele...
Sagolasin Emrah, insanin vatanindan uzakta olmasi cok ama cok zor.. Benim de baktikca icim gidiyor.. Malezya'ya selamlar, sevgiler..
Canım vatanım... Biz buradayken biraz alışkanlıkla yeterince kıymetini bilmese de en azından dünyada yaşamak istediğim tek yerde olduğumu biliyorum. Bunun için şükrediyorum. Abi çekimlerin süper. Tebrik ediyorum. Makine mercek seçimini merak ettim.
Öyle Alperen, Bazi seylerin kiymetini nedense kaybedince ya da uzakta kalinca anliyoruz.. Makine Sony A 350 Mercek Sigma 18 -200 Genis aci cekimler de Sigma 10-20..
Mercekler Sigmamı diyecektim zaten Allah nazardan korusun. Sanırım ekipmanını yurt dışında buradaki fiyatların altında edinme şansına sahipsin. Eeeee güzel yurdum ama fiyatları azıcık da kazık yani
Oradaki fiyatlari bilemiyorum dostum. Ama burada internetten bazi ekipmanlara oldukca ucuz ulasma imkani var. Özellikle balik ve fotografcilik malzemeleri konusunda ebay'i kullaniyorum..
Ugur agabey cekimler cidden cok guzel. Hem balikcilik hem fotografcilik yapan arkadaslarida gormek guzel genel bir konu ac istersen ekleyelim birseyler. Kenya'dan selamlar, sevgiler.
Aynen oyle Ugur agabey. Birgun yolun duserse basim ustune.Fotograflayabilecegin envayi cesit seyler var burada Rastgele...
Samimi soylemek gerekirse ben boyle profesyonel fotograflari ancak fotografcilik magazinlerinde gormustum. Hakikaten cok cok profesyonelce.
Kenya'ya da benden selamlar sevgiler Senin fotograflarini da görmek isterim. Sagolasin Murat Cok tesekkürler. Bundan yaklasik 11-12 sene önce gelmistim Malezya'ya. Ama maalesef o zaman kamerayla pek aram yoktu Tekrar görmek istedigim yerlerden birisi Davetin icin cok tesekkürler. Ben de Münih'e beklerim Burada turna da bol bol var
Fotoğraflar için diyebilecek söz bulamıyorum,hepsi mükemmel.Eğer mesleğiniz değil de hobi olarak ilgileniyorsanız, bu işi profesyonel yapan birçok kişinin oturup meslekmi değiştirsem diye düşünmesi gerekiyor bence
Hakikaten tablo gibi resimler.Ne zamandır bir fotoğrafçılık kursuna gitmeyi düşünüyordum.Sizin fotoğrafları görünce artık düşünmüyor harekete geçiyorum.
Ugur agabey benim fotograflar seninkiler yaninda sonuk kalir))) Hakikaten cok guzel kompozisyonlar. Kadraj,renk, tonlar sahane.