BİLGİSAYARIMI KARIŞTIRIRKEN BİR AY ÖNCE YAKALADIĞIM TURNANIN YENİ RESİMLERİNİ BULDUM VE PAYLAŞMAK İSTEDİM BUNLARDA CANLI YEMLER RESİMDEKİ KÜÇÜK OLANA İKİSİNİ BUNLARLA BÜYÜK OLANI AT-ÇEK LE YAKALADIM bu haftasonuda gidiyorum turna avına 24.05.2008 yani bakalım güzel bi av olursa paylaşcam sizlerler tüm arkadaşlara rastgele
Tebrikler çok güzel bir turna maşallah . Merak ettim bu yemlik balıkları sizmi yakaladınız satın mı aldınız ?
yemlik balıkları ben yakaladım.sinek kanca diye tabir ettiğimiz 2 li oltamla ekmek içi takarak yarım saat içinde 20-30 tane yakalayabiliyorum
Tebrikler güzel balıklar, Genelde turnanın büyükleri canlı yeme daha düşkün olur ama sizde at-çeke gelmiş. Bu da daha iyi tabii. Tekrarını 24 Mayısta yapacağınız avdan sonra bekliyoruz. Bol avlar. Genel Not: Arkadaşlar lütfen canlı yem olarak kullandığımız balıkları ihtiyacımız kadar yakalayıp kalanını da ölmeden sulara iade edelim. Avını yaptığımız balıklara gösterdiğimiz özen kadar yemlik olarak kullanılanlara da saygı duyalım. (Tuncay Bey lütfen aklınıza bişey gelmesin sadece bu uyarının herkes için önemli olduğunu düşündüğümden genel not olarak yazdım. Şahsınıza en ufak bir kast yoktur)
valla o konuda haklısın.ben mesele şamandıralı oltaya canlı yem takınca muhakkak ölene kadar kancada tutarım.balık gelmeyeceğini bilsem bile.yani 10dk ya bir yem değiştirmem canlı yemde.bide kovayı suya yavaşca döküp kaçışlarını izlemekte av sonrası büyük keyif olur benim için
Tebrikler.Turnayı çok severim ama tutmak nasip olmadı.İnşallah bu sene ben de bir turna resmi koyarım. Bizimle paylaştığınız için teşekkürler.