SelamunAleyküm cümleten.. Değerli avcı dostlar. Suni yem ile balık avına merak sardım,yanlız bu konuda hemen hemen sıfır deneyime sahibim. Spin kamış,makine vs herşeyim hazır. Bana kendimi geliştirebileceğim içinde Turna/aLabalık vs suni yeme kaşığa,rapala yem veya mepse gelebilecek her hangi bir balık barındıran Tatlı su merası söyleyebilirseniz sevinirim. Rasgele...
Merhaba... “ Balıklarla Dolu Bakir Göllerin Adreslerini Veriyorum “ Merhaba. Hoşgeldin.. Biz genel olarak burda açık forum sayfalarında göl adresleri vermiyoruz.Bunun sebebini yukarda verdiğim linkte okuyabilirsin. Ama pek gizlemeye gerek kalmayan Terkos ve sazlıbosna göllerini deneyebilirsin.Bende ilk olarak sazlıbosnada turna avlamıştım.Sana yol tarif özelden verebilirim.Zamanla sitede aktif olarak, iyi dostlar edinebilir ve bu dostlarınla daha güzel avlaklar keşfedebilirsin.
Mrb.Hoşbulduk abi ilginiz için tşk ederim linke bakıcam. Terkozu TV'den olsun birazda sağdan soldan duymuşluğum var Beykoz da oturduğum için biraz uzak kalıyor ama İnş kısmet olursa diğer balık meraklısı arkadaşlarla gelmeyi düşünüyoruz.Ama yer,mekan ve turna avı hakkında pek bilgimiz olmadığı için biraz tereddütteyiz. Tekrar Teşekkür ederim Herkeze hayırlı avlar dilerim.
Ne yazıkki Beykoz'a yakın bir turna avlağı yok.Bende kozyatagı tarafındayım ama otaraflara gıdıyorum.Bence en güzeli ve daha yakını sazlıbosnada çalışmalara başla.Bir iki gidersin elbet yakalarsın.Tüm av teknikleri ve tarifler sitede mevcut bulmadıgında sor yardım eder herkes.Rastgele..