Turna avı için döner kaşık

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında eozsoyeri tarafından paylaşıldı.

1. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Selam.Kendi döner kaşıklarımı yapmaya karar verdim..Turna için hangi renkleri ve modelleri tavsiye edersiniz?

2. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    erdem merhaba nasılsın ,geçenlerde bir konu açıldı sanırım senin aradığın orda var .

3. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

İyiyim Fatih abicim sen de iyisindir inşallah..Yav ben arama yapmadım ya:(bakıyorum hemen teşekkür ederim.

4. Conqueror

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    iyiyim erdem sen nasılsın

5. Conqueror

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    erdem bakıyorum bulamadım geçen gün yapay yem tüy kaşık rapala yapımıyla ilgili resimli anlatımlı bilgiler vardı

6. Conqueror

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
  7. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

8. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:
    El oltası ile Turna 7kg. sazan 6kg. yayın 7kg.Yılanbalığı 2.65kg.Alabalık 1.12kg.
    Reklamcılardan veya plaket yapanlardan 1mm beyaz ve sarı renkli pirinc levhalardan al 10x10cmlik onları sac makasıyla söğüt yaprağı şeklinde kes sonra biraz çukurluk yap<2 cm kalınlıkta bir tahtayı biraz oyarak yaprak şekline getir> kastiğin yaprak şekildeki sacı oraya yatır yuvarlak bir ağırlıkla hafif hafifdöverek şekli ver üst kısmından del,çelik bir tel bul 15cm boyunda 2mm çaplı.1 adet yarım ca çaplı bir halka ortadan 2 ye katla kaşıktaki delikten geçir teli katlı yerden ortaya sıkıştır onun aktına 2 tane küçük porselen tespih boncuğu tak altına bir tane 2 no gezer kursun tak tele onun altına kırmızı bir boncuk daha tak sonra kargaburun ucuyla teli yuvarlakça katla 2-3 no çapa iğne tak ve katladığın teli bedene 2 tur sar fazlasını yan keskiyle kes.Mepps takliti kaşığın hazır.Üzerine 1 parça beyaz reflektör yapıştır üzerinede bir kaç kırmızı parça ekle bir havuz vesa benzeri suda test edip dönüşüne bak ayar gerekiyorsa yap sonra doğru göleee.
    hadi bakalım rast gele.

9. mustafadinç

mustafadinç

Favori Kamış:
    Fiber olta
    En İyi Avı:
    Sazan 4 kg
    Bana kimse turna demesin

Gittim belki 200 defa attım omuzlarım ağırıyor ama bir kere bile vurmadı üstelik dünya kadar para verdiğim kaşıklar takılıp koptu turna ile işim olmaz benim sazanın gözünü seveyim bas mısırı bas buğdayı bekle illaki gelir kurban olduğumun sazanı turnacılara başarılar ben sazancıyım arkadaş

10. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:
    El oltası ile Turna 7kg. sazan 6kg. yayın 7kg.Yılanbalığı 2.65kg.Alabalık 1.12kg.
    Mustafa bey sizinki şans işi olmuş ama turna avıda zevklidir gerçi sazana göre daha çok yorar ama keyiflidir.Otluk yerde daha küçük numara kaşık atılır 3no gibi bu sizin nerede avlandığınızlada alakalı tabiki.
    rast gele...

11. volgym

volgym Volkan CANSEVER

bence sadece iki renk ^kırmızı, beyaz^