Düzenli olarak fisch und fang ve blinker diye 2 dergi almaktayım. Almanyadaki amatör balıkçılar denemişler hangi sahte daha iyi diye. İşte sonuç... Gölet kiralama hayata geçebilirse biz de böyle balıklar tutacağız inşallah
benim favorim üstten ikinci proligic rattle smolt yüzen model olduğüu için hemen çekmeyip kamışı oynatarak hafif haraketler yaptırıyorum ve balığı fen ahalde kıskandırıyor yakaladığım turnalardan birisi 56 cm. fakat 1 m.ye yakın olan bir tane kepçenin ucundan kaçırdım kısmet bu sene inşallah sezonu dört gözle bekliyorum nerdeyse hergün malzemeleri kontrol ediyorum sanki kaçacaklar
Onur bilgi için saol, bu vobler Salmo Slider'ın Real Perch veya Green Tiger modelinden birisi olabilir. İlgilenenler için aşağıda detaylı bilgi var. http://www.salmofishing.com/lures/slider.html
walla turna herşeye atlıyo da bence en çok sevdiği sahte,kırmızı beyaz,tek geçerim her balıkçıda bi tane kesin olmalı...
Bu ne kardes?? Baligin senin kiyida can yelegine gelmis olmasin Yeni bir teknik taktik mi bu simdi???
ben afyonda av yapıyorum çay ilçesinde karamık gölünde ve burada en iyi verimi aldığım kaşık mepp 4 numara ve alba 4 numara.ancak iğneler küçük geldiği için değiştiriyorum.daha verimli oluyor.ve iğneye kırmızı ip bağlıyorum.
valla bende alba nın 2-3-4 numara kaşıları var. birde köyde allah rahmet eylesin, bir amca vardı ondan bir kaşık öğrendim yapmayı. ona kırmızı boya sürüyordum, ne hikmetse turnalar deli gibi bu kırmızı olayına geliyor.birde birşey dikkatimi çekti, kullandığımız kaşık ne kadar parlarsa suyun içinde yani aynası ne kadar çoksa ve kırmızısı dengeli yapılmış ise turna almamak elde değil
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Turna için ben mavi beyaz renkli strike pro marka sahte yem kullanıyorum.Oldukça etkili mavi beyazlara turna, kafası kırmızı gövdesi beyaz renkli 7-9 cm sahte yemlere de palamut iyi geliyor.
Bundan 10-15 yıl önce nerdeeeeee böyle rapala silikon yemek kaşığını kes kendi zevkine göre yap at çek. Benim naçiz fikrim doğru zaman uygun mekan turna hareketli ne olsa yer..... Piyasada satılın rapalaların % 80 balık avcısını yakalar % 20 side balık