Turna avı

Konu, 'Tanışalım' kısmında apo_1905 tarafından paylaşıldı.

1. apo_1905

apo_1905 apo

slm arkadaşlar. Aranıza yeni katılanlardanım.Balığa küçüklükten beri merakım vardır okulumda yen bitti boş zamanlarım oluyor.2 tanede pek iyi olmasa oltam var ve genelde köptüye gidiyorum balık tutmaya 2 kerede sazan avuına gittim.sazanlar pek büyük değildi ama güzel av olmuştu. Şimdi ise turna tutmak istiyorum; ama ne tür mazeme , yem kullanulır haberim yok bide nerede tutabilirim bilgim yok.bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.Bide ben gaziosman paşa tarafında oturuyorum arabam olmadığı içinde yol sorun oluyor biraz yakınlarda bildiğiniz bi yerler varsa çok iyi olur. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

2. erzhasan

erzhasan hasan

ilk öncelikle hoşgeldin demek istiyorum bende tatlı suda avlanıyorum turna için ben kendim kaşıkla avlanınıyorum ayrıca canlı yem ile ilede avlana bilirsin çeşitli edaplarda iğneleri var ben iğneyle hiç avlanmadığım için birşey diyemiceğim ama kaşıklarda meps 3-5 arası gölde çıkan balık büyüklüğüne göre taka bilirsin umarım yardımcı ola bilmişimdir ben olamasamda ben de daha bilgili üstadlar sana yarıdımcı olur sen hiç merak etme hadi rasgele...

3. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    Apo aramıza hoşgeldin kardeş :)
    Turna sezonu neredeyse kapanıyor artık önümüzdeki mayıs ayına kadar beklemen gerekecek bu dönem içerisindede gerek forumdaki av raporlarını gerekse bizlerin hazırladığı ve anlattığı teknikleri inceleyerek inşallah iyi bir tatlısu avcısı olursun:) :)
    Bu arada Gaziosmanpaşa'nın neresindensin:confused: ;)

4. apo_1905

apo_1905 apo

kusura bakma geç cvp yazıdım uzun zamandır girmiyordum siteye.Gaziosman paşanın neresinden demissin sultançiftliğinde oturuyorum.

5. gtatas

gtatas Gürcan Tataş

Favori Kamış:
    en ucuzu
    Favori Makine:
    en ucuzu
    En İyi Avı:
    Levrek 2.200 gr
    Aramıza hoşgeldin.