Merhaba Avcı dostlarım geçen hafta Silivri sayalar gölündeydim sadece bir kere balık vurdu birşey alamadım ordan sadece karşı tarafımda bir kişi yayını kaçırdı çekerken ordanda yağmur geliyo diyerekten ayrıldım Danamandıra gölüne gittim bu seferde illa tutucam ya 1 tane sazan geldi ufak olduğu için geri saldım burdanda yine Silivri değirmenköy barajına gittim artık sabah oluyodu oraya gittiğimde oltalarımı attım aracımda uyuya kalmışım kalktığımda 2 tane oltamda sazan vardı avımı sonlandırmış oldum artık eve gidip dinlenmeye çekildim. Arkadaşlar Yarın Allah kısmet ederse Turna avına gitmek istiyorum bütün hazırlığımı yaptım sabah 6 gibi avagitmeyi planlıyorum kız arkadaşımla oda turna tutmayı çok seviyor Ama düzgün avlak yapabileceğim biyer bulamadım Kıyıdan balık tutmak için güzel bir avlak yeri biliyomusunuz burdan yazmasanızda mesaj olarak atarsanız sevinirim malum bohçacılar dolu katlediyolar Ama şu konuyada deymek isterimki Ben normalda Hazerfan Havaalanının orda avlağımı yapıyodum geçensene sular çekilmeye başladıkça balık tutamaz oldum turna sazan 2-3 gün kalıyodum elim boş dönüyodum tabi görüyorum gece adamlar girmiş göle ağ atıyolar gidip bişey diyemedim kız arkadaşımda yanımda olduğu için 3-4 kişilerdi sonra jandarmayı aradım gelmedi tekrardan aradım biz bakmıyoruz oraya polis bakıyor dedi polisi aradım onlarda jandarma ilgileniyor diyip başından saldılar aradan biraz zaman geçtikten sonra bunlardan 1 el silah sesi geldi yeniden jandarmayı arıyorak yaklaşık 1 saat önce aramıştım ağ atıyolar diye bu şahıslar 1 el silahla ateş ettiler dedim neyse jandarma geldi 1 saat önce biz bakmıyoruz diyenler ateş edildi diyince geldiler adamları kaldırdılar ordan gittiler aradan yine 1 yada 1 buçuk saat geçti adamlar yine geldi ağları topladılar yine ağ attılar yani anlatmak istediğim bizim jandarmamız olsun polisimiz olsun ilgilenmiyolar şikayet üzerine bile olsun gelmiyolar bu bohçacılarda böylece bitmez kusura bakmayın biraz uzun oldu ama gerçekler bunlar Değerli vaktinizi bana ayırıp okuduğunuz için Teşekkürederim. Saygılar