slm arkadaslar bir konuda yardimci olursaniz sevinirim yazin turkiyeye izine gelecegim ve turna balik avi yapmayi düsünüyorum sizden istegim türkiyenin neresinde avlanmam gerektigi hakkinda bilgi vermeniz bilginiz icin simdiden tesekkür ederim
İstanbula gelecekseniz en iyi yer Terkos.Kesinlikle bir kayık kiralayıp erken saatte açılın.Hem sizi gezdirecek kişinin tecrübelerinden faydalanırsınız hemde kaşık atacağım diye kıyı kıyı dolaşmasınız.
eyüp/göktürk göleti acayip turnalar var ama balık tutmak yasak :S gerçi o gölette mangal bile yasak ama esenler belediyesi kiralamış giriş paralı çatur çutur mangal yakılıyo..
kesikköprüye ilk defa gitcem turna için.. şansımız varmıdır acaba kıyıdan atçek yapcaz henüz bi botumuz yok yanii ) barajın ne tarafı uygundur acaba atçek için??
bende hafta sonu ankarada olacagım bende merekla konuyu takıp edıyorum... c.tesı bır sınavım var ardından akşamında ve pazar gunu bır arac kıralayıp balıga cıkmayı dusunuyorum ama nereye.?
Yanılmıyorsam geçen sene oldukça büyük bir turna yakalanmıştı Kesikköprü'de, ancak ne tarafında av yapıldı bilmiyorum.
ben avlağın tam yerini sormuyorum. artık kısmetimizde ne varsa amacımız hem balığımızı tutalım hem pikniğimizi yapalım. ben işin heyecan yanındayım. bu zaman kadar tuttuğum balıkları büyük küçük demedim hep bıraktım zaten ama hiç turna denk gelmedi. kesikköprü diyor herkes varmı yok mu öğrenmek lazım.
Bu günlerde Kesikköprüye piknik için gidilirse olur, ama turna tutabilirmisin ? İşin gerçekten çok zor. Geçen hafta oradaydım. Üstelik kıyıdanda değil botla girdik baraja, hatta yukarıya kanyona çıktık balık alamadık. Hevesinide kırmak istemem ama malesef durum bu, Kanımca suların henüz tam ısınmaması, baraj seviyesinin çok yüksek olması istenilen verimi alamamıza neden oldu.. Ama balık bu sağı solu belli olmaz elbette kısmet işidir, dene istersen şansını.. Rastgelsin.. reeling
Atacan, demek isterdimki, " Kesikköprüye mutlaka git geçen hafta ben çok iyi av yaptım gerçekten pişman olmazsın " ama ne biliym şimdi bana desenki gel beraber gidelim gelmem, Peki neden ? şöyle bir durum vardı geçen hafta, oltayı suya attığımda umutsuzca balığın gelmeyeceğini bile bile atıp çekiyordum, katedilen 160 km nin hatrına vede yeni sahte balıklarımı denemek için sallıyordum oltayı. Bence biraz sabretmek lazım kesikköprü için. Ama dedimya belki bizim kısmet kapalıydı sen gittiğinde rekor bile kırabilirsin kim bilebilir bunu moralini bozma. Ben sadece geçen haftaki tecrübemi paylaştım senle, Sağlıcakla kal
saol kardeşim eyvallah. gelirsen ben orda olcam kıyıda biyerlerdeyimdir yanında kurt köpeği olan birini görürsen bilki benim o kısmet bakalım inşallah bişeyler denk gelir. rekorda felan gözüm yok bi turna gelsin resmini çekip bırakcam okadar
bende bugun gece ızmırden ankaraya yola cıkıyorum ogleden sonra sınavıma gırecegım ve c.tesı gecesı pazar akşamına kadar ankaradayım bır arac kıralayıp deneme yapmak ıstıyorum konuyu takıpteyım
Eyvallah kardeşim sağolasın, Şimdiden rastgelsin inşallah dilediğin gibi bir av günü geçirirsin. Av raporunu dört gözle bekleyeceğim.
herkes bunu söylüyor maalesef ankara etrafında da hala yağmur haberleri geliyor bakalım bu yaz yağmursuz av yok herhalde, ankara civarına gelirsen yardımcı olabilirim, sana iyi yolculuklar