turna hakkında

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında BARKA tarafından paylaşıldı.

1. BARKA

BARKA BARKA

barajda turna nasıl avlanır bilen varmı? yem olarak ne kullanılır takım olarak ne eğer aydınlatırsanız sevinirim:)

2. fixahmet

fixahmet AHMET

Favori Kamış:
    Daiwa msp 270
    Favori Makine:
    Ryobi ecusima 4000vi
    En İyi Avı:
    sazan 5150 gr
    değerli kardeşim. sitemizde bu tür mesajlara pek ilgi gösterilmez. daha ilk konun ama selam sabah yazmadan hemen direk konuya dalmışsın. öncelikle bir tanışma konusu aç bence, imza ayarlarını felan düzenle. nerede yaşıyorsun, nasıl takımlarla hangi balıkları avlıyorsun, nerelerde avlanıyorsun? öncelikle bu konulara açıklık getirirsen, sitemizdeki değerli turna ustaları sana bu konuda yardımcı oloacaklardır...

3. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    mitchell tele spin; mistrall carp feeder,jaxon xt pro
    Favori Makine:
    shimano alivio,spro passion 730,banax,mistrall carpmax,okuma trinity,albastar,
    En İyi Avı:
    Aynali sazan 4.5kg,Baltik Morinasi 4 kg
    17 yaşın verdiği acelecilik. Zamanla sitemizin genel kurallarını öğrenir ve güzel paylaşımlarda bulunur bu genç kardeşimiz. Öncelikle aramıza hoşgeldin. Mutlaka bu konuda bilgi ve tecrübe sahibi abilerin sana yol gösterecektir. Zaten site içerisinde detaylı bir arama ile pek çok soruna cevap bulabilirsin.

4. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Arama yapınız.

5. turnacıorcun

turnacıorcun ORÇUN

Favori Kamış:
    KLASİK DİP OLTASI ,REMİXON HURRİCANE KAMIŞ ALBA STAR DEGA MAKİNA
    Favori Makine:
    ALBA STAR DEGA
    En İyi Avı:
    23cm kaya balığı
    :) :) :) turna çok yırtıcı ve agresif birbalıktır.sahte balık - mepss - kaşık çeşitleri ile tutulur.:) :) :) başka soru :confused: :)

6. DjKaLpSiZ

DjKaLpSiZ Furkan Karaaslan

Favori Kamış:
    remixon,dip oltası
    Favori Makine:
    dam sel modul 60
    En İyi Avı:
    turna 3,5 kg dalak 2 kg sudak 1 kg
    selam üstadlar ben kayseride yaşıyorum sitede yeniyim ama balık avını aşırı derecede çok seviyorum 6 senedir balık tutuyorum ama bu sene nedense 4 kez gittim ve hiç birinde ben tutamadım ama tutacagım ilk balıgımı sizlerle paylasmaktan gurur duyarım tşkler saygılar

7. nikolay_332

nikolay_332 özkan kadiroğlu

arkadaşım turna için genelde kaşık slikon kullanılır ama pekte sağlıklı deyildir at çek at çek bi zamandan sonra balıktan bıkarsın en güzeli baraja gittiğince şamandırayla ufak balıklar yani canlı yemler tut barajda çıkan balıklardan onları sırt kemiklerinden büyük yada 3 lü iğne geçir büyük şamandırayla ssuya sal hem balık geziniyo senin at çek işini yapıyo hemde balığın gözünde daha lezzetli, merak etme eyer barajda balık varsa mutlak alırsın