Turna Hakkında

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında ibrahim198025 tarafından paylaşıldı.

1. ibrahim198025

ibrahim198025 ibrahim

Herkese cok selamlar. Bu güzel siteye uzun zamandır üyeyim ancak konu acmak bugune nasipmiş. Değerli arkadaşlar istanbul çevresinde turna balığı için avlak yerler hakkında bilgisi olanlardan yardım istiyorum. Bu konuda umarım yardım edebilecek arkadaşlar vardır. şimdiden teşekkürler herkese güzel avlar.

2. burman

burman BURAK YILDIRIM

Favori Kamış:
    Cormoran Bullfighter 10-30gr &Yozuri crystal minow C5.Quantum 3-8gr extralite
    En İyi Avı:
    En iyi avım ,en iyi avımdan daha büyük olacak.
    Selamlar hoşgeldin.Turnaya yeni başlıyorsan.sana şuraya git denilebilecek tek yer sazlıbosna barajıdır.Daha farklı av yerlerini sitede arkadaşlıkların güçlendikçe ve güven kazandıkça özel mesaj dahilinde alabilirsin.Genel mesajlarda avlak tarifi vermek doğru değildir.Art niyetli insanların avlaklara ulaşmaları engellenmeli , en azından biraz zorlanmaları lazım:)

3. ibrahim198025

ibrahim198025 ibrahim

teşekkür ederim

çok saolun dediklerinizde cok haklısınız uyarınız için bir kezdaha teşekkürler

4. burman

burman BURAK YILDIRIM

Favori Kamış:
    Cormoran Bullfighter 10-30gr &Yozuri crystal minow C5.Quantum 3-8gr extralite
    En İyi Avı:
    En iyi avım ,en iyi avımdan daha büyük olacak.
    Anlayışın için bende teşekkür ederim.Sen bir ikitane av yap sazlıbosnada büyükçekmecede.Bir iki rapor ekle ben dahil herkez sana daha iyi av için yardım edecektir.